-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 29

„Bulldogs“ treneris Markas Few: „Su Domantu Saboniu esame kitokia komanda nei pernai“

JAV studentų krepšinio lygos (NCAA) Gonzagos universiteto „Bulldogs“ ekipos treneris Markas Few po šeštosios iš eilės pergalės gyrė Domantą Sabonį. Anot stratego, lietuvis ateityje bus itin svarbus komandos žaidėjas.
Domantas Sabonis
Domantas Sabonis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Domantas Sabonis

Pastarosiose rungtynėse „Bulldogs“ ekipa 73:66 įveikė „St. John's Red Storm“, o D.Sabonis buvo rezultatyviausias savo komandoje. Aukštaūgis jau trečiose rungtynėse iš penkių neprametė nė karto.

Daugiausiai šį sezoną, 26 minutes, žaidęs D.Sabonis įmetė visus šešis dvitaškius ir surinko 14 taškų. Nors mačą lietuvis pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio, svarbiausiomis rungtynių minutėmis jis buvo aikštėje.

„Jis tikrai yra starto penketo žaidėjo lygio. Puiku turėti tokį krepšininką. Pasitikiu juo, todėl jis ir žaidė svarbiausiomis akimirkomis. Galime jį išnaudoti, kai varžovai naudoja derinį du prieš du, Domanas gali gintis prieš gynėjus“, – po rungtynių sakė M.Few.

Kaip rašo JAV sporto žiniasklaidos gigantas ESPN, D.Sabonis ateityje bus svarbiausias „Bulldogs“ žaidėjas.

„Manau, kad šiemet jau esame kitokie negu prieš metus. Manau, kad D.Sabonio žaidimas tik gerės, o komanda turės prie jo prisitaikyti“, – apie ateitį kalbėjo M.Few.

18 metų lietuvis per penkias iki šiol žaistas NCAA rungtynes aikštėje praleido po 18 minučių, rinko po 12 taškų (72 proc. dvitaškių), atkovojo po 6,4 kamuolio, atlikdavo po 0,6 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po vieną kamuolį ir suklysdavo po 2,3 karto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius