Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 08

„Cavaliers“ tęsia įspūdingą pergalių seriją (video)

NBA atkrintamosiose varžybose „Cleveland Cavaliers“ iškovojo šeštą pergalę iš eilės. Ketvirtadienį namie „kavalieriai“ 105:85 sutriuškino „Atlanta Hawks“ ekipą ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:0.
L.Jamesui ir Ž.Ilgauskui nėra ką veikti aikštėje
L.Jamesui ir Ž.Ilgauskui nėra ką veikti aikštėje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Cavaliers“ tapo antrąja komanda per visą NBA istoriją po 2004-ųjų metų „Indiana Pacers“, laimėjusia šešis iš eilės atkrintamųjų varžybų mačus 10 ir daugiau taškų skirtumu. „Mes tiesiog linksminomės. Esame išties gera komanda ir pasitikime vienas kitu“, – espn.com komentavo 27 taškus per tris kėlinius nugalėtojams pelnęs LeBronas Jamesas.

„Kavalierių“ lyderis tiesiog demoralizavo varžovų komandą savo įspūdingu žaidimu – jo dėjimai į krepšį iš viršaus, taiklūs metimai dviejų kėlinių paskutinę sekundę ir aštrūs prasiveržimai varė į neviltį „Hawks“ krepšininkus.

Nuo pat pradžių aikštės šeimininkai dominavo rungtynėse, o trečiąjį kėlinį čiurnos traumą gavęs Atlantos komandos gynėjas Joe Johnsonas dar labiau padidino svečių liūdesį.

Žydrūnas Ilgauskas nugalėtojams per 27 minutes pelnė 6 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko du rezultatyvius perdavimus ir blokavo du metimus. Lietuvis prametė tritaškį ir pataikė 3 dvitaškius iš 5.

17 taškų aikštės šeimininkams pelnė Wally Szczerbiakas, 15 – Maurice'as Williamsas, 14 – Delonte'as Westas, 12 – Andresonas Varejao. Svečių gretose išsiskyrė Maurice'as Evansas – 16 taškų. Kitas dvi rungtynes komandos žais Atlantoje šeštadienį ir pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius