-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 05

Dainius Adomaitis apie tris vienos šeimos narius: „Visi Šeškai yra gerai, tačiau Edvinui reikia žaidybinės praktikos“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Prienų „TonyBet“ rungtynėse aikštėje vieno metu buvo galima matyti skirtingoms komandos atstovaujančius brolius. Šeimininkų gretose ketvirtajame kėlinyje savo šanso sulaukė Edvinas Šeškus, o prieniškių ekipoje puikų mačą individualiai sužaidė Domantas Šeškus. Abu jie – „TonyBet“ trenerio Virginijaus Šeškaus sūnūs.
Domantas Šeškus
Domantas Šeškus / Karolinos Pansevič nuotr.

„Tonybet“ gynėjas 21-erių D.Šeškus į „Lietuvos ryto“ krepšį įmetė net 11 taškų ir buvo trečias pagal rezultatyvumą komandoje. Jis perėmė tris kamuolius, išprovokavo keturias pražangas ir vos kartą suklydo, o ketvirtajame kėlinyje po puikios verpstės ir dvitaškio iš po krepšio D.Šeškui plojo visa „Siemens“ arena.

„Galėjau ir geriau sužaisti, bet nesiskundžiu. Įmečiau pirmąjį tritaškį, tad iškart geriau pasijaučiau, tada labiau pasitiki savimi, komandos draugai palaiko“, – apie puikų individualų pasirodymą kalbėjo D.Šeškus.

Krepšininkas teigė, žaisti po gyvenimo atostogų režimu buvo sunkoka ir komandai pritrūko jėgų.

Treniruočių sąlygas jis turi idealias – reikia tai išnaudoti. Kitais metais jis turi žaisti. Manau, kad gal net ne LKL, žemesniame lygyje – jam svarbiausiai yra žaidybinė praktika

„Kokie mes krepšininkai, jei nekovosime – reikia sezoną baigti garbingai. Prienuose visiems yra sunku žaisti prieš mus. Kovosime dėl pergalės, kaip pasiseks, nežinau – bijau, kad jėgų dar labiau nepritrūktų. Visi po 30 minučių žaidžia, jaunimas tik truputį pakeičiame juos“ , – teigė D.Šeškus.

Tuo tarpu po traumos atsigaunantis jo brolis Edvinas į aikštę žengė po to, kai paskutinio ketvirčio metu „Lietuvos ryto“ sirgaliai skandavo „Šeškų į aikštę“.

„Lietuvos ryto“ treneris D.Adomaitis netrukus leido 19-mečiui žaisti, o šis pasižymėjo dviem taškais, dviem atkovotais kamuoliais ir rezultatyviu perdavimu.

Po rungtynių abiejų sūnų žaidimą stebėti galėjęs V.Šeškus juokavo, kad Prienų krepšininkams buvo davęs nurodymą leisti sūnui Edvinui įmesti taškus.

„Norėjome, kad Edvinas įmestų taškus, bet tritaškio reikėjo. Bet vis ne tas tą tritaškį pataikydavo. Nors ir į tavo komandos krepšį, tačiau vis tiek malonu matyti sūnų įmetantį taškus“, – sakė V.Šeškus.

Tuo tarpu D.Adomaitis, paprašytas įvertinti E.Šeškaus progresą, buvo kritiškas.

„Sunku įvertinti jo žaidimą – visą sezoną beveik nežaidė. Teko su juo ir jo bendraamžiais dirbti anksčiau ir aš matau, kad jis dar negrįžo į tą lygį, kokiame buvo prieš traumą. Kryžminiai kelio raiščiai yra baisi trauma. Treniruočių sąlygas jis turi idealias – reikia tai išnaudoti. Kitais metais jis turi žaisti. Manau, kad gal net ne LKL, žemesniame lygyje – jam svarbiausiai yra žaidybinė praktika“, – sakė D.Adomaitis.

Paklaustas apie varžovų komandoje žaidusį Domantą, D.Adomaitis atsakė trumpai ir aiškiai: „Gerai žaidė – visi Šeškai yra gerai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius