Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 12 07

Dariaus Maskoliūno treniruojama ekipa su puikiai žaidusiu Šarūnu Vasiliausku iškovojo šeštąją pergalę Lenkijos čempionate

Šeštąją pergalę aštuntosiose Lenkijos vyrų krepšinio pirmenybių reguliariojo sezono rungtynėse iškovojo ir į antrąją vietą dvylikos komandų turnyre pakilo Dariaus Maskoliūno treniruojamas Sopoto „Trefl“ klubas su Šarūnu Vasiliausku, namuose 102:75 (30:18, 20:16, 23:24, 29:17) sutriuškinęs septintojoje pozicijoje esančius Radomo „Rosa“ (4 pergalės ir 5 pralaimėjimai) krepšininkus.
Lietuvos krepšinio rinktinės treniruotė „Ježice“ arenoje – Darius Maskoliūnas
Lietuvos krepšinio rinktinės treniruotė „Ježice“ arenoje – Darius Maskoliūnas / Tomo Tumalovičiaus nuotr./ Krepšinio širdis

Šarūnas Vasiliauskas nugalėtojams pelnė 20 taškų, sugriebė ir perėmė po 2 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, blokavo varžovo metimą, sykį suklydo ir prasižengė 2 kartus. Per 31 minutę (31:06) jis pataikė 5 tritaškius iš 8, 1 dvitaškį iš 2 bei visus 3 baudų metimus.

Trefl“: Adamas Waczynskis 21, Michalas Michalakas 12, Lawelas Leonczykas ir Lance'as Jeteras po 11, Yemis Gadri-Nicholsonas 9.

„Rosa“: Jakubas Dloniakas 22, Elijahas Johnsonas 18, Korie's Luciousas ir Kirkas Archibeque'as po 13.

Lenkijos krepšinio lygoje pirmauja Zelionos Guros „Stelmet“ (7/1) komanda, o į trečiąją poziciją smuktelėjo Zgoželeco „PGE Turow“ (6/2) klubas su Denisu Krestininu.

Vloclaveko „Anwil“ (5/3) ekipa su Deividu Dulkiu – penkta, o Ovidijaus Varanausko ir Lino Lekavičiaus Gdansko Starogardo „Polpharma“ (1/7) komanda lieka paskutinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius