-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 23

Dėl lokauto „Mavericks“ žaidėjai iki šiol negavo iškovotų NBA čempionų žiedų

Dėl užsitęsusio NBA lokauto Dalaso „Mavericks“ krepšininkai vis dar negali gauti savųjų NBA čempionų žiedų, iškovotų praėjusį birželį.
Dirkas Nowitzkis ir Jasonas Kidas
Dirkas Nowitzkis ir Jasonas Kidas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Čempionų žiedai tradiciškai įteikiami prieš pirmąsias naujojo sezono rungtynes. Kadangi šiame sezone dar nebuvo sužaistos nė vienerios rungtynės, trofėjai „Mavericks“ krepšininkams taip ir liko neįteikti.

„Kad ir kada ta diena ateitų, tai bus dar viena puiki diena. Žiedus turėjome gauti per pirmąsias sezono rungtynes. Tas vakaras turėjo tapti švente ir mūsų gerbėjams. Man labai gaila, kad jie to neteko“, – kalbėjo „Mavericks“ gynėjas Jasonas Terry, kuris atstovauja Dalaso žaidėjams derybose dėl lokauto pabaigos.

Kitas „Mavericks“ žaidėjas DeShawnas Stevensonas teigė, kad „Mavericks“ ne tik nesulaukė savo žiedų, bet ir pelnyto dėmesio, kurį turėtų gauti NBA čempionai.

„Televizijos reklamose aš nematau Dirko Nowitzkio, nematau Jasono Terry, nematau Jasono Kiddo. Tačiau matau, kaip LeBronas Jamesas reklamuoja „McDonalds“, Dwyane'as Wade'as – „T-Mobile“. Manau, kad mes nesusilaukėme tokios pagarbos, kurios nusipelnėme taip sunkiai dirbę, kad taptume NBA čempionais“.

Tuo tarpu Shawnas Marionas įžvelgia ir teigiamą pusę: „Mes esame čempionai. Mes laimėjome tuos žiedus. Na, jų dar negavome, bet mes vis tiek esame čempionai. Jei bus atšauktas visas NBA sezonas, mes išliksime NBA čempionais ilgiausiai per visą lygos istoriją“, – šypsojosi Sh.Marionas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius