-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 09

Gintaras Einikis iš užribio vėl grįžta į krepšinio aikštelę

Gintaras Einikis darsyk bando grįžti iš klystkelių į doros kelią. 41 metų praeityje garsiam krepšininkui pagalbos ranką tiesia ir buvę jo bendražygiai, rašo „Lietuvos rytas“. Nesibaigiantys sukrėtimai krepšininką, regis, vėl privertė užtraukti rankinį stabdį.
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis. / „Scanpix“ nuotr.

2011-ųjų pavasarį G.Einikis sutiko su naujomis viltimis. Kalbama, kad jis kreipėsi į medikus, prašydamas padėti atsikratyti žalingų įpročių. Iš Klaipėdos į Mažeikius su drauge persikėlęs aukštaūgis vis dažniau praveria šio miesto „Ventos” vidurinės mokyklos sporto salės duris. Veteranas išmėgina jėgas su NKL čempionate rungtyniaujančios „Mažeikių“ ekipos žaidėjais.

„Bandome žmogui padėti. Jis mums netrukdo“, – „Lietuvos rytui“ pasakojo „Mažeikių“ ekipos treneris Aloyzas Rudys.

Treneris nepuoselėja vilčių, kad garsusis naujokas prisidės prie ekipos NKL čempionate. Juolab kad naujų žaidėjų registracija pirmenybėse baigėsi kovo 1 dieną.

Tačiau pagalbos ranką likimo blaškomam buvusiam bendražygiui tiesia ir Kauno krepšinio veteranai, priduria „Lietuvos rytas“. Buvusio žalgiriečio Gintaro Staniulio vadovaujama Kauno mėgėjų komanda G.Einikiui pateikė intriguojantį kvietimą. Kauniečiai vidurio puolėją vilioja į šalies veteranų rinktinę, ateinančią vasarą dalyvausiančią pasaulio čempionate Brazilijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius