Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 10

Iversonas arenoje sutiktas kaip didžiausia pasaulio krepšinio žvaigždė (nuotraukos, video)

Tūkstančiai Turkijos krepšinio aistruolių stebėjo, kaip naujoji „Besiktas“ klubo žvaigždė pirmą kartą pasirodė Stambulo arenoje „Cola Turka“. Tarsi karalius sutiktas Allenas Iversonas į pirmąją savo treniruotę įžengė vilkėdamas 4 numeriu pažymėtus naujojo klubo marškinėlius. Sutikimą tiesiogiai transliavo televizija, o pats krepšininkas buvo pristatytas tarsi NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis – su specialiaisiais muzikos ir ugnies efektais.
Iversono pristatymą stebėjo tūkstančiai gerbėjų ir tiesiogiai transliavo televizija
Iversono pristatymą stebėjo tūkstančiai gerbėjų ir tiesiogiai transliavo televizija. / „Scanpix“ nuotr.

A.Iversonui teko gerokai palaukti, kol nurims iš tribūnų sklindančios aistruolių skanduotės. Prie santūrių NBA žiūrovų pripratęs A.Iversonas plačiai šypsojosi stebėdamas, kaip šėlsta arena, kurioje telpa 4,5 tūkst. sirgalių.

 „Aš noriu padėkoti jums, aistruoliai, už sveikinimą ir už tokį priėmimą. Dėl to aš labai nekantrauju išeiti į krepšinio aikštelę ir žaisti iš visos širdies“, – teigė krepšininkas.

Galima numanyti, kad tokio dėmesio per pirmą savo komandos treniruotę pastaraisiais metais nesulaukė nė vienas pasaulio krepšininkas.  Labai laukiu pirmosios treniruotės. Negaliu pažadėti, kad laimėsime visas rungtynes. Tačiau pažadu, kad mes kovosime, žaisime vieningai ir aikštėje atiduosime viską, ką galime. Be jūsų bus sunku, todėl mums reikės jūsų palaikymo, energijos ir to triukšmo, kurį sukeliate arenoje“, – į aistruolius kreipėsi A.Iversonas.

Po trumpos jo kalbos areną nušvietė fejerverkai, o aistruoliai dar garsiau liejo skanduotes. Buvęs NBA žaidėjas su „Besiktas“ krepšinio klubu pasirašė 4 mln. JAV dolerių vertės dvejų metų sutartį.

2001 metais tapęs naudingiausiu NBA krepšininku A.Iversonas pastaruoju metu pasijuto nereikalingas NBA klubams. 

Praėjusį sezoną gynėjas atstovavo Memfio „Grizzlies“ komandai, tačiau dėl nesutarimų su treneriais ir aikštingo charakterio buvo priverstas pasitraukti. Vėliau jis atstovavo Filadelfijos „76ers“ ekipai, kurioje žaidė didžiąją savo karjeros dalį.

Atsakęs į žurnalistų klausimus, A.Iversonas parodė savo sugebėjimus aikštėje, žaisdamas vienas prieš vieną su komandos draugais. Vėliau NBA žvaigždė dalijo autografus gerbėjams. 

A.Iversonas „Besiktas“ ekipoje oficialiai debiutuos jau penktadienį per rungtynes išvykoje su Bursos „Oyak Renault“ ekipa.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius