-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 23

Jonas Kazlauskas CSKA naujoką Sammy Mejia palygino su Chucku Eidsonu

Jono Kazlausko treniruojama Maskvos CSKA oficialiai pranešė pasirašiusi sutartis su dviem žaidėjais – 28 metų 198 cm ūgio gynėju Sammy Mejia bei 27 metų 213 cm ūgio serbu Nenadu Krstičiumi.
Sammy Mejia
Sammy Mejia / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Abu žaidėjai Rusijos čempionų klube rungtyniaus artimiausius du sezonus.

Dominikos Respublikos pilietybę turintis S.Mejia praėjusį sezoną atstovavo Šolės „Cholet Basket“ ekipai. Eurolygoje jis rinko po 15,1 taško, atkovojo po 5,5 ir perėmė po 1,1 kamuolio bei atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.

213 cm ūgio N.Krstičius praėjusį sezoną pradėjo kaip pagrindinis Oklahomos „Thunder“ vidurio puolėjas, o vėliau perėjo į „Celtics“ ekipą. Serbijos rinktinės kapitonas per kiekvieną mačą NBA vidutiniškai pelnė po 8,1 taško. Iš viso NBA lygoje N.Krstičius praleido septynis sezonus.

CSKA vyriausiasis treneris J.Kazlauskas S.Mejios įsigijimą palygino su Chucko Eidsono atvykimu į Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą, kuri legionieriui buvo tramplinas į aukštumas Europoje.

„Prieš kelis metus „Lietuvos rytas“ pasirašė sutartį su Eidsonu ir tuomet žmonės šią žinią priėmė abejingai. Bet gyvenimas parodė, jog jie klydo. Tikime, kad Sammy atskleis savo potencialą dideliame klube ir bus toks pat naudingas, koks buvo Šolė komandoje“, – pristatydamas žaidėją kalbėjo J.Kazlauskas.

„Mejia gali žaisti gynėjo ir puolėjo pozicijose, puikiai rungtyniauja du prieš du, geba surasti komandos draugus, moka rinkti taškus. Mums reikėjo tokio žaidėjo, kuris gali imtis iniciatyvos ir rinkti taškus individualiais veiksmais, bet tuo pačiu įtraukti į žaidimą ir komandos draugus. Mejia išrinktas geriausiu Prancūzijos čempionato legionieriumi, o tai reiškia daug“, – pridūrė Lietuvos treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius