-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 22

Jonas Mačiulis apie galimybę žaisti „Lietuvos ryte“: „Viskas turi savo kainą“

Gegužę sunkią kelio traumą patyręs Jonas Mačiulis treniruotėse jau pluša visa jėga. Tačiau 26 metų krepšininkas, dėl traumos turėjęs praleisti Europos čempionatą Lietuvoje, nežada skubėti ir į aikštelę planuoja grįžti kaip planuota – gruodį.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atsargiai J.Mačiulis vertina ir juo besidominčių klubų pasiūlymus. „Pasiūlymų yra, bet svarbiausia, kuris klubas išsikvies į medicininę peržiūrą kai būsiu tikrai sveikas. Visi žino, kad tas terminas artėja, rodo didesnį susidomėjimą, bet kai pasakysiu, kad galime sėsti prie derybų stalo, žiūrėsime, kas liks prie stalo“, – portalui basketnews.lt aiškino J.Mačiulis.

26-erių puolėjas 2005–2009 metais žaidė Kauno „Žalgiryje“, tačiau kalbėti apie sugrįžimą neskubėjo. „Tai priklauso nuo labai daug dalykų. Viltys ir norai gali būti dideli, reikia sėsti prie derybų stalo. Aš turiu savo sąlygų, klubas – savo. Jeigu sąlygos sutaps, galėsime kalbėti“, – kaip visada atviras sakė J.Mačiulis.

Puolėjas neneigė, kad sutiktų žaisti ir pagrindinio „Žalgirio“ konkurento Vilniaus „Lietuvos ryto“ stovykloje, tačiau tai būtų sudėtinga.

„Kalbų apie „Lietuvos rytą“ buvo ir šią vasarą. Bet viskas turi savo kainą (juokiasi). Aišku, turėčiau perlipti per save, bet darbas yra darbas. Eičiau, žaisčiau, bet, manau, širdyje būčiau už „Žalgirį“ ir jeigu laisvu metu žiūrėčiau „Žalgirio“ rungtynes, žaisdamas už „Lietuvos rytą“, tai būtų mieliau stebėti „Žalgirį“ ir jį palaikyti“, – basketnews.lt pridūrė J.Mačiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius