-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 02

Jono Valančiūno pašaipa žurnalistams: galbūt jūs geriau sužaistumėte...

„Rungtynės buvo sunkios. Pasirodo, priešininkas buvo stipresnis už mus“, – po pralaimėjimo Stamabulo „Galatasary“ ekipai Eurolygos atrankos turnyre sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nežinau, ko pritrūko. Gal poros savaičių susižaidimui. Galbūt komandą iš vėžių išmušė Rice'o trauma. Jis yra svarbus žaidėjas, ir netikėta jo trauma gana skaudžiai atsiliepė“, – dėstė J.Valančiūnas.

Pagyręs varžovų žaidimą du prieš du, J.Valančiūnas buvo paprašytas įvertinti, kaip šis žaidimo elementas sekėsi vilniečiams. J.Valančiūnas to paties paklausė žurnalisto.

 „Kaip atrodė mūsų „pick`nrollas“?  To paties galiu paklausti jūsų. Nekaip? Galbūt jūs geriau padarytumėte...“ – teigė J.Valančiūnas.

Tuo tarpu paklaustas, ar po sezono Eurolygoje žaidimas Europos taurėje nėra žingsnis atgal jo karjeroje, J.Valančiūnas gūžčiojo pečiais.

„Nežinau. Kad ir kur bežaisčiau, stengsiuosi pasisemti kuo daugiau patirties. Manau, kad Europos taurė nėra prasta lyga ir turėsime labai daug gerų rungtynių, kurios suteiks naudingos patirties“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius