-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 09

Jonui Valančiūnui atlikta medicininė apžiūra pagal NBA reikalavimus

Jonas Valančiūnas žengė dar vieną žingsnį savo svajonės link. Vilniuje įsikūrusiame Medicinos diagnostikos ir gydymo centre jam buvo atlikta nuodugni medicininė apžiūra.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / BFL nuotr.

Tai viena svarbiausių procedūrų,atliekama NBA naujokų biržoje dalyvausiantiems krepšininkams. Medicininis patikrinimas buvo atliktas pagal oficialius NBA lygos klubų reikalavimus.

„Ši apžiūra man turėjo būti atlikta JAV, tačiau dėl tebevykstančių LKL finalų, negalėjau dalyvauti NBA naujokų biržos stovykloje Čikagoje. O dabar negaliu nuskristi į JAV dėl įtempto pasiruošimo pasaulio čempionatui su devyniolikmečių rinktine. Treneris leido pailsėti po čempionato, tad dabar tenka vytis komandos draugus. Svarbi kiekviena treniruotė“, – teigė Jonas Valančiūnas. „Todėl esu labai dėkingas, kad Medicinos diagnostikos ir gydymo centras geranoriškai sutiko pagelbėti ir per laisvą nuo treniruočių dieną operatyviai atliko pilną medicininę apžiūrą.“

Medicinos diagnostikos ir gydymo centro specialistų atliktos medicininės apžiūros informacija bus išversta į anglų kalba ir pateikta NBA komandoms dar šią savaitę.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius