Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 05 17

Jovaiša: geresnius šansus LKL finale turi „Lietuvos ryto“ komanda

Legendinis krepšininkas ir krepšinio ekspertas Sergejus Jovaiša teigia, kad įpusėjus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijai geresnius šansus likusioje dalyje turi Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai.
Rungtynių akimirka
S.Jovaiša sako, kad penktas LKL finalo serijos rungtynes laimės vilniečiai. / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Žalgirio“ komandai nebus lengva, nes ten padėtis nėra stabili, – 15min.lt sakė S.Jovaiša. – Tai, ką matėme Kaune, kai žalgiriečiai žaidė ir laimėjo be trenerių, yra reta graži išimtis.“

Anot pašnekovo, užtenka Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategui Rimui Kurtinaičiui pateikti porą staigmenų ir tuomet Kauno komanda turėtų didelių problemų.

„Praėjusiose rungtynėse matėme, kaip „Žalgiris“ po sukrėtimo mobilizavosi, tačiau manau, kad ilgalaikis procesas be vienos tvirtos trenerio rankos yra neįmanomas“, – teigė krepšinio specialistas.

Pasak jo, kiekvienas žaidėjas susiklosčius tam tikrai situacijai turi savo nuomonę: „Tačiau kaip iškristalizuoti tą vienintelę? Žinoma, sprendžiamąjį balsą kaip kapitonas gali turėti Dainius Šalenga, bet jis dar neturi trenerio patirties.“

LKL finalo serijai iki keturių pergalių esant lygiai – 2:2 – pirmadienio vakarą penktose tarpusavio rungtynėse Vilniuje geresnius šansus žengti į priekį turi R.Kurtinaičio auklėtiniai.

„Šiandien turėtų laimėti „Lietuvos ryto“ komanda, o serijai persikėlus į Kauną žalgiriečiai vėl mobilizuosis, tačiau jau su tokiomis išsidūkusiomis emocijomis. Varomojo veiksnio jau bus daug mažiau“, – komentavo S.Jovaiša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius