-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 11

Kalnietis: Eurolygos sezonas nebuvo gėdingas (video)

Nesėkmę Maskvoje paskutinėse šio sezono Eurolygos rungtynėse patyrusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Darius Maskoliūnas pripažino, jog CSKA kubas rungtynes laimėjo pelnytai.
Rungtynių akimirka
D.Maskoliūnas pralaimėjimą vadino pelnytu / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.

Kaip vyko rungtynės ir jų statistiką bei nuotraukas rasite paspaudę čia.

„Sveikinu CSKA komandą su kelialapiu į ketvirtfinalį. Varžovai šiandien žaidė gerai ir nusipelnė pergalės. CSKA šiandien įrodė, kad net ir leisdama pailsėti pagrindiniams krepšininkams yra labai stipri komanda. Šiandien mes buvome silpnesni.

Savo žaidėjams prieš rungtynes sakiau, kad visi Eurolygos mačai yra svarbūs. Negaliu pasakyti, kad varžovai kažkuo nustebino, nes prieš juos jau esame žaidę keturis kartus, tačiau kartais nesugebėjome sustabdyti jų greitų atakų“, - po dvikovos teigė treneris.

CSKA komandos vyr. treneris Jevgenijus Pašutinas pažymėjo, kad „Žalgiris“ gerai išnagrinėjęs maskviečių žaidimą, o pagrindinėmis pergalės priežastimis nurodė „Žalgirio“ rezultatyviausių žaidėjų pristabdymą antroje mačo dalyje bei puikų Popso Mensah-Bonsu žaidimą.

Kalnietis: Eurolygos sezonas nebuvo gėdingas

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Mantas Kalnietis po paskutinių Maskvoje pralaimėtų rungtynių CSKA komandai apžvelgdamas kauniečiams jau pasibaigusį Eurolygos sezoną teigė, jog „Žalgiris“ turnyre nepasirodė gėdingai.

„Sezoną Eurolygoje galima vertinti dvejopai. Pirmas rungtynes sužaidėme gerai, po to kritome į didelę duobę. Tada vėl parodėme charakterį, per stebuklą išsikapstėme į „Top16“. Antrąjį etapą vėl pradėjome trimis pralaimėjimais ir susigadinome šansus eiti toliau, bet laimėjome dvejas rungtynes ir parodėme, kad bent jau halėje galime žaisti. Manau, kad nėra gėdingas pasirodymas“, - teigė M.Kalnietis.

Gynėjas iš Rusijos išvyko ne tuščiomis. Vienas Maskvoje gyvenantis „Žalgirio“ sirgalius krepšininkui padovanojo praėjusios „Žalgirio“ viešnagės Rusijos sostinėje metu darytą M.Kalniečio nuotrauką, o žalgirietis savo gerbėjui atidavė sportinę aprangą.

VIDEO: M. Kalnietis dalinasi mintimis apie Eurolygos sezoną ir netikėtas fanų dovanas Maskvoje

Pocius: Mums surengė dėjimų konkursą

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Martynas Pocius po kauniečių nesėkmės Maskvoje tvirtino, kad varžovams žaisti buvo lengviau, nes jie nejautė jokio spaudimo, o tiesiog mėgavosi krepšiniu.

„Ir mes užmigę buvome, ir jie ne super rezultatus rodė. Atsipalaidavimo nebuvo, tačiau ir spaudimo nebuvo. Kai žaidi dėl rezultato, tai ir žaidimas visai kitoks būna. Varžovams buvo dar lengviau, jie nejautė jokio spaudimo, tiesiog mėgavosi žaidimu. Mums išvykoje rungtyniauti buvo sunkiau“, - po rungtynių teigė M.Pocius.

Gynėjas apgailestavo, kad gynyboje nepavyko susitvarkyti su CSAK aukštaūgiu Popsu Mensah-Bonsu, kuris surengė tikrą dėjimų konkursą.

VIDEO: M. Pocius: mum surengė dėjimų konkursą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius