Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 16

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai skatina nerūkyti

Naują Europos Komisijos kampaniją „Ex-rūkaliai nenugalimi“ palaiko ir Kauno „Žalgiris“. Komandos šokėjos per Eurolygos rungtynes „Žalgiris“ – „Brose Baskets“ atliko numerį su „Ex-rūkaliai“ marškinėliais, o komandos talismanas Žalgirinis prieš rungtynes aktyviai skatino sirgalius tapti nerūkančiais.
Rungtynėse
„Žalgirio“ rungtynėse. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Akcijos prieš rūkymą metu visiems rūkantiems, norintiems mesti rūkyti ar tai jau padariusiems buvo siūloma susipažinti su kampanija, nemokamai užsiregistruoti internetinėje metimo rūkyti programoje „iCoach“ ir pasipuošti žaisminga kampanijos atributika..

„Ex-rūkaliai nenugalimi“ yra Europos Komisijos inicijuota 3 metų kampanija prieš rūkymą. Kampanijos tikslas – jauniems žmonėms suteikti motyvaciją ir pagalbą metant rūkyti. Kampanija skelbia, jog nustoję rūkyti žmonės yra daug laimingesni, sveikesni, turi daugiau pinigų, geriau jaučiasi ir labiau pasitiki savimi.

Vienas iš pagrindinių kampanijos prioritetų – suteikti praktinę pagalbą metant rūkyti. „iCoach“ – naujoviška internetinė programa, padedanti mesti rūkyti kiekvieno asmeniškai pasirinktu tempu. Joje gali registruotis ne tik tie, kurie iš tiesų apsisprendė nustoti rūkyti – užsiregistruoti skatinami ir tie, kurie mesti dar neketina. Tuo „iCoach“ yra unikalus įrankis. Antradienį „iCoach“ buvo užsiregistravę apie 150 tūkst. europiečių. Programa yra nemokama ir veikia 23 Europos Sąjungos kalbomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius