-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Kauno „Žalgirio“ naujokas Trentas Plaistedas tikisi komandai suteikti įvairiapusiškumo

Kauno „Žalgirio“ naujokas Trentas Plaistedas teigia į Lietuvą atvažiavęs padėti klubui siekti svarbių pergalių. 211 cm ūgio vidurio puolėjas iš Jungtinių Amerikos Valstijų tikino, kad šiuo metu nereikia galvoti apie pralaimėjimus. Pasak jo, galvoti reikia tik apie pergales, rašo „Kauno diena“.
Trentas Plaistedas
Trentas Plaistedas / Zalgiris.lt nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad galiu prisidėti prie šios komandos. Apie „Žalgirį“ esu girdėjęs tik gerus atsiliepimus, žinau, kad Lietuva – šalis, kuri labai mėgsta krepšinį. Ne apie kiekvieną Europos šalį gali tai pasakyti. Esu laimingas, kad galėsiu atstovauti puikiam klubui, kuris turi įspūdingą istoriją ir geras krepšinio tradicijas. Jie mane pasirinko ir aš stengsiuosi iš visų jėgų, kiekvieną dieną dirbsiu 100 procentų“, – kalbėjo krepšininkas.

T.Plaistedas tikino suteiksiąs „Žalgirio“ komandai įvairiapusiškumo: „Esu atletiškas vaikinas, mėgstu bėgti, šokti, dėti kamuolį iš viršaus. Manau, kad esu šiek tiek kitoks nei kiti „Žalgirio“ vaikinai. Tikiuosi suteikti komandai įvairiapusiškumo. Dirbsiu iš visų jėgų, kad būtų patenkinta ir komanda, ir aš pats.“

Amerikietis norėtų gauti 44-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, nes tokiais marškinėliais krepšinį žaidė ir jo senelis. „Mano senelis žaidė tik koledžo laikais, niekada krepšinio nežaidė profesionaliai. Šis žmogus padarė labai didelę įtaką mano, krepšininko, karjerai. 44 – tai tarsi noras atiduoti jam pagarbą“, – kalbėjo T.Plaistedas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius