Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 22

Kauno „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza: „Žaidėjai po mačo nusiminę, bet niekas neverkė. Kovosime toliau“

Kauno „Žalgiriui“ nepavyko atsirevanšuoti namuose Atėnų „Panathinaikos“ ekipai už pralaimėjimą išvykoje vienu tašku. Kauniečiai savų žiūrovų akivaizdoje Eurolygos „Top 16“ mače vėl apmaudžiai pralaimėjo. Šį kartą rezultatu 73:78 (22:19, 21:21, 15:16, 15:22).
Joanas Plaza
Joanas Plaza / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nors neslėpė apmaudo, „Žalgirio“ treneris Joanas Plaza tvirtino, kad komanda yra užsigrūdinusi, todėl niekas po mačo rūbinėje neverkė. Strategas tvirtino, kad ir visose likusiose „Top 16“ etapo rungtynėse žalgiriečiai kovos iš visų jėgų.

„Šį sezoną išmokome niekada neverkti. Todėl ir šiandien nekalbėsiu apie traumuotos žaidėjus ir kitas bėdas. Tokiose rungtynėse, kurias pralaimi keturiais penkiais taškais, labai daug lemia smulkios detalės. Tačiau mes šiandien atidavėme visas jėgas, taip žaisime ir toliau. Rūbinėje visi žaidėjai buvo nusiminę, bet niekas neverkė. Sekančiose rungtynėse Malagoje sieksime pergalės.

Gal daug kas manytų, kad šiandien reikėjo ilgiau leisti žaisti Robertui Javtokui ar išleisti mūsų naują įžaidėją. Tačiau mMane jau pažįstate. Robertas kartu su komanda treniravosi tik 10 kartų, Donnie McGrathas – du, todėl rėmiausi tais žaidėjais, kurie stengėsi ir kovojo visą sezoną“, – sakė J.Plaza.

Jis teigė, kad per taškas į tašką vykusiose rungtynese žalgiriečiai negailėjo jėgų gynyboje ir jiems pavyko uždengti „Panathinaikos“ lyderius, tačiau ne visus. Antroje mačo pusėje Dimitris Diamantidis ir Roko Ukicius pridarė daug problemų „Žalgiriui“. „Tai nėra kaltinimai žaidėjams, kad jie blogai gynėsi. Darjušas Lavrinovičius pirmą kartą šį sezoną žaidė ketvirtuoju numeriu“, – svarstė treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius