-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 06

Kemzūra uždirbs 5 tūkst. litų per mėnesį (patikslinta 16.45 val.)

Žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad naujasis Lietuvos vyrų rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra per mėnesį uždirbs apie 20 tūkst. litų, tačiau Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas šią informaciją paneigė. „Ta suma iš lubų ištraukta. Per mėnesį Kemzūra gaus 5 tūkst. litų“, – 15min.lt sakė jis.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra per mėnesį gaus 5 tūkst. litų. / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

„Žinoma, mes apmokame telefono sąskaitą ir tam tikras keliones. Jam juk reikia bendrauti su žaidėjais krepšininkais, stebėti jų žaidimą, – 15min.lt teigė M.Balčiūnas. – Mokame jam minimaliai. Iš kur tokie pinigai. Tačiau tuo ir esame stiprūs, kad minimaliomis sąnaudomis pasiekiame aukštus rezultatus.“

Anot jo, Lietuva su savo biudžetu negali lygintis su tokiomis šalimis kaip Italija ar Ispanija. Ten atlyginimai keliasdešimt kartų viršija lietuviškuosius. „Šiuo metu mums labiau rūpi ne atlyginimai, o kaip surinkti pinigų, kad gautume vardinį kvietimą į pasaulio čempionatą“, – dalijosi mintimis LKF generalinis sekretorius.

Jau anksčiau buvo išsiųsta paraiška vardiniam kvietimui į pasaulio čempionatą 2010 metais Turkijoje gauti, o šalia – didelis storas argumentuotas laiškas. „Reikalinga suma – beprotiškai didelė. Mums reikia nuo 500 tūkst. eurų. Mums, lietuviams, sunku suvokti, kaip galima operuoti pinigais, gaunant tokias vietas. Tokios normos nėra priimtinos“, – sakė M.Balčiūnas.

Anot jo, LKF atstovai jau buvo susitikę su keliomis kompanijomis, kurios galėtų tokią sumą duoti, tačiau derybos vis dar vyksta.

K.Kemzūrai rinktinės stratego pareigos buvo patikėtos ketvirtadienį. Už jį Lietuvos krepšinio federacijos Vykdomojo komiteto nariai balsavo vienbalsiai. K.Kemzūra kol kas neįvardija, kas bus jo asistentai, tačiau kandidatus jau yra numatęs. Naujojo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės trenerio interviu rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius