-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 07

Klaipėdos universiteto sirgalių klubas rinkosi naujus vadovus

Prasidėjus naujam LSKL sezonui pasikeitimų sulaukė ne tik Klaipėdos universiteto vaikinų krepšinio komanda, kuriai šiemet vadovauja kitas treneris, bet ir šios komandos sirgalių klubas.
Sirgalių klubas  „Baltijos žaibas“.
Sirgalių klubas „Baltijos žaibas“. / Organizatorių nuotr.

Spalio 6 dienos vakarą „Baltijos žaibas“ nariai susirinkę į KU Pedagogikos fakultetą, kuriame yra jų būstinė vienbalsiai patvirtino klubo prezidento Tado Mikalausko pateiktą klubo veiklos ataskaitą.

Šiemet Klaipėdos universiteto studentų krepšinio komandos fanų klubas „Baltijos žaibas“ prieš naująjį Lietuvos studentų krepšinio lygos sezoną nusprendė pristatyti klubo narių fotosesiją. Šiais mokslo metais prie klubo jau prisijungė nemažai naujų narių ir dar daugiau pareiškė norą artimiausiu metu tai padaryti, nes klubas jau seniai nebeapsiriboja tik krepšinio rungtynių stebėjimu ir savo komandos palaikymu.

Minėdamas savo dviejų metukų gimtadienį „Baltijos žaibas“ pristatė ką tik įsigytą sportinę aprangą ir jau nuo šių metų ketina dalyvauti spalio mėnesį Klaipėdoje startuosiančioje Krepšinio mėgėjų lygoje kaip krepšinio komanda. Klubo vaikinai aktyviai dalyvauja ir universiteto krepšinio turnyruose. Tradiciškai planuojama dalyvauti pavasarį vyksiančiame Klaipėdos universiteto krepšinio turnyre Rektoriaus prof. S.Vaitiekūno taurei laimėti, o dar šį rudenį „Baltijos žaibas“ pats ketina surengti Klaipėdos jaunimo organizacijų 3x3 krepšinio turnyrą, kuriam finansavimas buvo skirtas Klaipėdos miesto savivaldybės. Veiklos ir entuziazmo nestokojantis „Baltijos žaibas“ nariai kvies neužmiršti ir KU merginų komandos bei NKL rungtyniaujančios „Nafta-universitetas“ komandos rungtynių.

Svarbiausias sirgalių susirinkimo klausimas buvo naujų klubo Valdybos narių rinkimai. Iš „Baltijos žaibo“ Valdybos pasitraukus jos senbuviams ir šio klubo įkūrėjams Kaziui Bagdonui ir Dariui Rekiui jų vietas užėmė jauni ir aktyvūs klubo nariai. Valdybos nariais Visuotinio klubo narių susirinkimo metu išrinkti: Tadas Mikalauskas (JTF), Jonas Butkevičius (JTF), Gintarė Kriaučiūnaitė (SMF), Ovidijus Laurinaitis (GMMF) ir Marius Sanda (GMMF absolventas).

Pagal sirgalių klubo įstatus naujai išrinkti valdybos nariai per savaitę turi susirinkti į pirmąjį Valdybos posėdį, kuriame slaptu balsavimu yra išrenkamas Valdybos pirmininkas. Valdybos pirmininkas tuo pat metu užima ir „Baltijos žaibo“ prezidento pareigas.

„Matydamas kaip jaunimas aktyviai reiškiasi ir nebijo įsitraukti į klubo veiklą, nebijo prisiimti atsakomybės esu ramus dėl „Baltijos žaibo“ ateities ir manau, kad šis klubas pranoks mūsų lūkesčius, buvusius tuomet kai jį kūrėme. Klaipėdos universitete niekada netrūko aktyvių studentų tiesiog kartais juos reikia tinkamai nukreipti, reikiamu metu paskatinti, paremti ir jie gali nevieną nustebinti savo išradingumu bei darbais.“ – optimistiškai vertino klubo perspektyvas D.Rekis.

„Mes niekur nedingsime, neišeisime iš klubo tiesiog ateina metas, kai paroje nebeužtenka valandų, o savaitėje dienų. Netgi džiugu, kad turime tiek aktyvių studentų, kurie gali ir nori daryti tai ką mes darėme. Vadinasi dirbome gerai ir paruošėme sau pamainą, kuri manau tikrai nenuvils. „Baltijos žaibas“ jau subrendusi organizacija, nes gali veikti nepriklausomai nuo jos steigėjų ir, mano manymu, ateityje Klaipėdos universitetas be šios organizacijos bus neįsivaizduojamas“ – antrino kolegai K. Bagdonas.

Susirinkę „Baltijos žaibo“ nariai taip pat priėmė sprendimą suteikti kubo Garbės nario vardą Pedagogikos fakulteto Edukologijos katedros vedėjui doc. dr. Vidimantui Raudžiui, kuris aktyviai remia klubo veiklą ir jau du metus iš eilės vadovavo sirgalių žygiams gamtoje. Garbės nario diplomą įteikti įpareigota naujai išrinkta Valdyba.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius