-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 07

„Lakers“ pralaimėjo Dalase ir NBA Vakarų konferencijos pusfinalyje atsidūrė ant bedugnės krašto

Trečiąją nesėkmę iš eilės Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Vakarų konferencijos pusfinalio rungtynėse patyrė čempiono titulą ginantis Los Andželo „Lakers“ klubas.
Dirkas Nowitzkis ir Pau Gasolis
Dirkas Nowitzkis ir Pau Gasolis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Penktadienį svečiuose „Lakers“ krepšininkai 92:98 (27:29, 24:18, 21:19, 20:32) nusileido Dalaso „Mavericks“ komandai, kuri ir pirmauja serijoje iki keturių pergalių jau 3-0.

Pirmuosius du susitikimus Dalaso ekipa svečiuose laimėjo 96:94 ir 93:81.

Nugalėtojų gretose penktadienį vėl nesulaikomas buvo Dirkas Nowitzkis – 32 taškai ir 9 atkovoti kamuoliai. 23 taškus į svečių krepšį įmetė Jasonas Terry's, 15 – Peja Stojakovičius, 11 – Jasonas Kiddas.

„Lakers“ gretose išsiskyrė Andrew Bynumas (21 tšk.), Lamaras Odomas (18 tšk.), Kobe Bryantas (17 tšk.), Pau Gasolis (12 tšk.) ir Shannonas Brownas (10 taškų).

„Macericks“ treneris Rickas Carlisle po rungtynių išskyrė serbo Predrago Stojakovičiaus indėlį į pergalę.

„Raktu į pergale, neskaitant Dirko (Nowitzkio) indėlio puolime, buvo puikus Peja (Stojakovičiaus) žaidimas gynyboje prieš Lamarą Odomą paskutines 6 ar 7 minutes. Kobe Bryantas yra nesustabdomas, tačiau šalia jo žaidžiantis Odomas taip pat yra vienas sunkiausiai uždengiamų žaidėjų visoje lygoje. Mums reikėjo Peja taiklių metimų, tačiau darbas, kurį jis atliko gindamasis, taip buvo labai svarbus“, – kalbėjo treneris.

Visose trijose serijos rungtynėse „Mavericks“ gerokai sėkmingiau sužaisdavo ketvirtuosius kėlinukus, laimėdama juos bendru rezultatu 82:55.

„Kaip ir ankstesnėse rungtynėse, pabaigoje jie žaidė geriau nei mes. Krepšinyje tai visuomet lemiamas faktorius. Ketvirtajame kėlinyje jie pataikė tritaškius, o mes ne. Mes nenusipelnėme pergalės, tai pelnyta „Mavericks“ pergalė“, – kalbėjo „Lakers“ strategas Philas Jacksonas.

Ketvirtosios serijos rungtynės sekmadienį vėl bus žaidžiamos Dalase. Dar nė vienai komandai NBA istorijoje nepavyko laimėti serijos iki keturių pergalių, pralaimint joje 0:3.

VIDEO: Friday's Top 5: NBA TV Top 5: May 6th (05/06/2011) (Mavs vs. Lakers, Hawks vs. Bulls)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius