Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 11 16

Lenkijoje dirbantis Darius Maskoliūnas: „Neturėjau laimės su „Žalgirio“ savininku“

Sopoto „Trefl“ krepšinio komandą šį sezoną treniruojantis Darius Maskoliūnas tvirtina, kad išvažiavimas į Lenkiją po darbo „Žalgiryje“ ir „Lietuvos ryte“ nėra žingsnis atgal. Esą atvirkščiai – tai puiki galimybė save realizuoti. Apie tai D.Maskoliūnas prabilo interviu Lenkijos sporto portalui trojmiasto.sport.pl.
Darius Maskoliūnas
Darius Maskoliūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

D.Maskoliūnas lenkų žurnalistui duotame interviu pasakojo apie puikiai pažįstamą Sopoto miestą ir gyvenimą bei darbą jame. O paklaustas, ar „Trefl“ komanda nėra žingsnis atgal po tokių žinomų ir tituluotų klubų kaip Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“, buvo atviras – jis norėjęs išvykti iš Lietuvos.

„Žalgiryje“ neturėjau laimės su klubo savininku ir rėmėju. Negalėjau susitaikyti su tuo, kad tas žmogus (Vladimiras Romanovas, buvęs „Žalgirio“ savininkas – aut.past.) kišasi į mano darbą. Jis norėjo spręsti, kaip komanda turi treniruotis ir žaisti per rungtynes, kas ir kada bus pakeistas, kiek minučių kuris žaidėjas privalo praleisti aikštelėje. Jam atrodė, kad kadangi jis moka, gali ir valdyti. Aš tuo tarpu visiškai kitaip įsivaizduoju profesionaliai valdomą krepšinio klubą“, – teigė D.Maskoliūnas.

Praeityje garsus krepšininkas ir krepšinio treneris apie „Lietuvos ryto“ komandą kalbėjo kiek kitaip: „Lietuvos ryte“ buvo ir gerų, ir blogų laikų. Praeitą sezoną perėmiau komandą į savo rankas varžyboms jau įsibėgėjus, po trenerio Aleksandro Džikičiaus. Tai buvo klubas, kurio nekūriau, be to, komanda nebuvo tinkamai sukomplektuota. Tai viena iš priežasčių, kodėl nežaidėme sėkmingai ir klubas nusprendė keisti trenerį.“

Tačiau D.Maskoliūnas Lenkijos žurnalistą tikino nesigailįs išvykęs iš Lietuvos, nes Sopote jaučiasi lyg namie. Su šia komanda jis sieja nemažai vilčių, tačiau tikina nenorįs prognozuoti, ko „Trefl“ gali šį sezoną pasiekti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius