Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 03

Lietuvos krepšinio federacija turi naują rėmėją ir bilietus į „Eurobasket 2011“ pardavinės lėktuvuose (nuotraukos)

Ketvirtadienį Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ir Baltijos šalių bendrovė „airBaltic“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Bendrovė „airBaltic“ tapo ne tik LKF rėmėju, bet ir oficialiu 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionato vežėju.
Lietuvos krepšinio rinktinę rems skrydžių bendrovė.
Lietuvos krepšinio rinktinę rems skrydžių bendrovė. / BFL nuotr.

„Šis bendradarbiavimas mums labai svarbus, nes užtikrins kokybišką ir greitą susisiekimą čempionato dalyviams, LKF darbuotojams ir svečiams. Su malonumu pradedame bendradarbiauti, nes toks grandiozinis renginys turi turėti patikimą vežėją. Labai svarbu, kad „airBaltic“ čempionato vardą populiarins visoje Europoje“, – kalbėjo LKF prezidentas Vladas Garastas.

Bendrovės „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis sekretorius Tadas Vizgirda teigia, kad bendrovė dės visas pastangas, kad „Eurobasket 2011“ vardas būtų kaip įmanoma geriau išpopuliarintas užsienio oro uostuose.

„Džiaugiamės, kad pasirašėme šią sutartį, nes tikime, jog krepšinis kaip niekas kitas efektyviai garsina Lietuvos vardą, didina susidomėjimą mūsų šalimi, padeda pritraukti daugiau turistų. Šis čempionatas bus kaip gaivus oro gurkšnis šalies ekonomikai ir aviacijai“, – pasakojo T.Vizgirda.

Kompanija „airBaltic“ jau sulaukė grupinių rezervacijų į Europos čempionatą iš Ispanijos, Prancūzijos, Graikijos ir Gruzijos. Čempionato organizatoriai dar kartą patvirtino, kad susidomėjimas pirmenybėmis tampa vis didesnis.

Įteikdamas simbolinius marškinėlius „airBaltic“ viceprezidentui ir atstovybės Lietuvoje generaliniam direktoriui Tadui Vizgirdai, Europos pirmenybių ambasadorius Arvydas Sabonis sakė: „Džiaugiuosi, kad čempionatas bus reklamuojamas ne tik žemėje, bet ir danguje.“

Ketvirtadienį Vilniaus oro uoste taip pat iškilmingai sutiktas specialus kompanijos lėktuvas, papuoštas krepšinio čempionato ženklais.  Šis specialus lėktuvas savo keliones pradeda skrydžiu į Paryžių, o visiems lėktuvo keleiviams bus padovanoti kvietimai į Europos krepšinio čempionato rungtynes, kuriose žais Prancūzijos nacionalinė rinktinė.

Organizatoriai įgyvendins ir dar vieną unikalią naujovę – pirmą kartą lėktuvuose bus prekiaujama bilietais į Senojo žemyno pirmenybes. Taip bus siekiama užpildyti visas krepšinio arenas, kuriose žais užsienio šalių rinktinės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius