Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 14

Lietuvos krepšinio federacijoje Antaną Guogą keičia Tomas Balaišis-Sėkla, o generaliniu federacijos sekretoriumi bus Mindaugas Špokas

Lietuvos krepšinio federacijos vadovybėje – pasikeitimai ir nauji paskyrimai. 15min.lt žiniomis, Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generaliniu sekretoriumi sutiko būti dabartinis Lietuvos plaukimo federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas, o LKF Vykdomajame komitete viceprezidentą Antaną Guogą keis visų šalies krepšinio sirgalių vedliu vadinamas Tomas Balaišis-Sėkla.
Tomas Balaišis-Sėkla
Tomas Balaišis-Sėkla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

LKF Vykdomajame komitete nuo 2010 metų dirbantį Nacionalinės moterų krepšinio lygos (NMKL) prezidentą ir sporto mecenatą Antaną Guogą keičia sirgalių tėvu vadinamas T.Balaišis-Sėkla. Jis užims LKF viceprezidento kėdę, kuri priklausė NMKL. Šiandien bus sutvarkyti visi būtini juridiniai dokumentai, kurie leis perduoti NMKL vietą visuomenėje žinomam sirgalių atstovui. A.Guoga lieka tik LKF rėmėju.

Mes jau seniai kalbėjome, kad būtina LKF Vykdomajame komitete turėti vieną žmogų nuo šalies krepšinio sirgalių.

„Mes jau seniai kalbėjome, kad būtina LKF Vykdomajame komitete turėti vieną žmogų nuo šalies krepšinio sirgalių. Viskas įvyko staigiai ir netikėtai – galima sakyti, kad per pusdienį. Tai bus labai įdomus darbas. Netikėta man, nes sprendimas atsirado iškart po šios krepšinio federacijos „makalošės“. Daug kalbėti nenoriu, nes nežinau visų niuansų federacijoje, tačiau gilinsiuosi į LKF Vykdomojo komiteto darbą. Žiūrėsiu, kokios ten taisyklės“, – 15min.lt sakė kaip visada gero ūpo nestokojantis T.Balaišis-Sėkla.

Jis tikino, kad su naujuoju LKF generaliniu sekretoriumi M.Špoku yra labai geri santykiai ir jokių konfliktų tikrai neturėtų kilti.

„Mano santykiai tiek su Mindaugu Balčiūnu, tiek ir su Mindaugu Špoku labai geri, mes visada bendravome labai pozityviai ir dalykiškai. Tikrai niekas nesiskirs ir ateityje“, – sakė garsiausias šalies krepšinio sirgalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius