-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 10

Lietuvos moterų tinklinio žvaigždė žais Ispanijos Superlygoje

Lietuvos moterų tinklinio rinktinės kapitonė Valdonė Petrauskaitė pasirašė sutartį su Ispanijos Superlygoje rungtyniaujančiu Gran Kanarijos „JAV Olimpico“ klubu. Pirmąsias 2014-2015 m. Ispanijos čempionato rungtynes ji žais jau šį šeštadienį su „Aguera“ komanda Tenerifėje. Šiuo metu V Petrauskaitė treniruojasi pagal specialiai jai sudarytą fizinio parengimo programą.
Valdonė Petrauskaitė
Valdonė Petrauskaitė
Temos: 2 Tinklinis Ispanija

Patyrusi puolėja džiaugiasi nauja sutartimi: „Kas gi nenorėtų visus metus gyventi ir žaisti Kanarų salose? Pati sau pavydžiu – oras čia nuostabus, vis dar negaliu atsidžiaugti nuostabia gamta, visus metus šviečiančia saule, paplūdimiais. Komanda jauna, dauguma žaidėjų ispanės, bet be manęs dar yra dvi legionierės iš Brazilijos. Klubo vadovams reikėjo didesnę patirtį turinčios žaidėjos, kuri padėtų sustyguoti žaidimą, todėl jie labai patenkinti, kad mums pavyko susitarti“.

Vieninteliu naujos sutarties minusu V.Petrauskaitė įvardina dažnus skrydžius: „Nemėgstu skraidyti, bet iš salos kitaip nenusigausi į rungtynes žemyne, todėl teks prisitaikyti. Pati ieškojau klubo šiame regione, tai negaliu dabar skųstis“.

Per savo ilgametę tarptautinę karjerą lietuvė yra žaidusi Prancūzijos, Italijos, Turkijos aukščiausiose lygose. Praėjusį sezoną V.Petrauskaitė atstovavo Azerbaidžano „Lokomotiv“ komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius