-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 25

„Lietuvos ryto“ priešininkai Ispanijos krepšinio čempionai kritikuoja savo žaidimą

Pirmąsias Eurolygos „Top-16“ etapo rungtynes namuose pralaimėjusių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų laukia sunki akistata išvykoje su Duško Ivanovičiaus Vitorijos „Caja Laboral“ auklėtiniais. Ispanijos čempionai pirmajame ture išvykoje šventė pergalę prieš Malagos „Unicaja“ komandą, tačiau komandos strategas neabejoja, kad jei pralaimės vilniečiams – pirmoji pergalė bus bereikšmė.
D.Ivanovičius
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Pergalė prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ mums bus labai svarbi kovojant dėl patekimo į kitą etapą. Jei mes pralaimėsime, pergalė Malagoje bus bevertė. Mums reikia žengti dar vieną žingsnį į priekį, kad išsaugotume dabartines pozicijas. Pastaruoju metu mes nežaidžiame taip, kaip norėtųsi, tačiau tikiu, kad greitai grįšime į teisingą kelią. „Lietuvos rytas“ nusipelnė būti „Top-16“ etape. Net ir praradę Šarūną Jasikevičių, jie įsigijo kitą gerą krepšininką Simą Jasaitį, kuris yra patyręs ir puikus metikas“, – tikino D.Ivanovičius.

Vienas Vitorijos klubo lyderių gynėjas Fernando San Emeterio taip pat nerimauja dėl savo ekipos žaidimo.

„Pastaruoju metu mūsų žaidimas šlubuoja. Turime pagerinti daugelį dalykų ir sunkiai dirbti treniruotėse. Mums buvo labai svarbi pergalė prieš „Unicaja“, tačiau turime ją įtvirtinti nugalėdami „Lietuvos rytą“. Į aikštelę privalome žengti susikaupę nuo pat pradžių, kad išvengtume klaidų, kurios mus persekiojo per pastarąsias rungtynes“, – oficialiai Eurolygos svetainei sakė krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius