-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 02

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę paliko Donatas Motiejūnas

Po antrųjų kontrolinių rungtynių su Čekijos nacionaline komanda pasaulio čempionatui Turkijoje besirengiančios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės strategas Kęstutis Kemzūra paskelbė, kad komandą palieka devyniolikmetis puolėjas Donatas Motiejūnas. Sąraše liko 15 kandidatų, iš kurių dar trims teks padėkoti už darbą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Lietuvos rinktinė įveikė čekus po pratęsimo – 93:84 (25:24, 24:18, 11:19, 15:14, 18:9). Tuomet Lietuvos rinktinės strategas K.Kemzūra paskelbė, kad atsisako D.Motiejūno paslaugų. Anot trenerio, priimti šį sprendimą dėl nuoširdžiai pasirengimo stovykloje dirbusio 19 metų 213 cm ūgio puolėjo buvo itin sunku.

Nors K.Kemzūra turėjo įvardyti ir antrą žaidėją, jo pavardė nepaskelbta. Anot Lietuvos nacionalinės komandos vairininko, pasirengimo planus sujaukė įžaidėjo Arvydo Eitutavičiaus trauma.

188 cm ūgio 27 metų krepšininkui plyšo kojos raumuo. Antradienį A.Eitutavičiui bus atliktas medicininis patikrinimas. Tuomet paaiškės, ar jis galės treniruotis su komanda. D.Motiejūnas ir A.Eitutavičius į Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę buvo pakviesti pirmą kartą.

Kitas kontrolines rungtynes Lietuvos rinktinė žais Ispanijoje. Penktadienį jos varžovėį bus Slovėniijos komanda, o šeštadienį – pasaulio ir Europos čempionai Ispanijos krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius