-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 16

Madrido „Real“ žaidęs žalgirietis Martynas Pocius: „Tai komanda, neturinti silpnų vietų“

Penktadienį namų arenoje Kauno „Žalgiris“ pradės naują Eurolygos sezoną. Pirmosios rungtynės žaidėjams kelia ir daug džiaugsmingų emocijų, ir daug nerimo, nes varžovas – praėjusių metų Eurolygos finalo dalyvis Madrido „Real“.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai komanda be silpnų vietų“, – trumpai būsimą priešininką apibūdino vienas kauniečių lyderių Martynas Pocius. Į „Žalgirį“ sugrįžęs gynėjas du pastaruosius sezonus žaidė Madrido „Real“ ekipoje, todėl ispanų ekipą puikiai pažįsta.

M.Pocius pakartojo trenerio Illias Zouros pastebėjimą, kad, palyginti su praėjusių sezonu, „Real“ komanda išsaugojo pagrindinius žaidėjus, todėl yra puikiai susižaidusi. „To mums labiausiai dabar ir trūksta. Tačiau sezonas yra ilgas ir laiko susižaisti mums užteks“, – prieš treniruotę trečiadienį kalbėjo Lietuvos krepšinio rinktinės narys.

Rinktinės ir „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas taip pat teigė, kad ispanų ekipa yra galinga ir labai pajėgi, tačiau su ja galima kovoti. Ypač kovojant namuose, kai komandą palaiko 15 tūkst. sirgalių.

„Esame tikrai gerai nusiteikę ir neblogai pasirengę. Stengsimės sirgaliams padovanoti pergalę“, – sakė R.Javtokas.

Jis atkreipė dėmesį, kad būsimasis varžovas yra pats pajėgiausias, su kuriuo kauniečiams iki šiol teko susirungti šiame sezone. Todėl rungtynės bus tarsi lakmuso popierius, parodysiantis, kokia yra žalgiriečių sportinė forma sezono pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius