-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 18

Mirza Begičius išvengė teismo ir apsivilko Madrido „Real“ marškinėlius

Kauno „Žalgirio“ vadovai žadėjo, kad su iš Kauno pabėgusiu buvusiu komandos žaidėju santykius aiškinsis FIBA arbitražo teisme, tačiau 25 metų 220 cm ūgio slovėnas Eurolygos „Top-16“ turnyre jau atstovaus Ispanijos klubui, rašo lrytas.lt.
Mirza Begičius
Mirza Begičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Mes jam tikrai neišduosime paleidžiamojo rašto, todėl konfliktą spręs Sporto arbitražo teismas, FIBA ir Krepšinio federacija. O Begičiui gresia diskvalifikacija“, – 2010-ųjų gruodžio 29 d. svetainei „Basketnews“ tvirtino Kauno klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Jei agentai laimėtų šią bylą, jie gautų dar daugiau teisių ne tik valdyti žaidėjus, bet ir labiau spausti klubus“, – kalbėdamas apie konfliktą su M.Begičiumi sausio 16 d. dienraščiui „Respublika“ teigė P.Motiejūnas.

Madride leidžiamas ir „Real“ artimas sporto dienraštis „Marca“ šiandien pranešė, kad „Žalgiris“ galiausiai sutiko su „Real“ sąlygomis ir M.Begičius gaus paleidžiamąjį raštą.

Oficiali Eurolygos svetainė patvirtino, kad buvęs „Žalgirio“ žaidėjas ir „Real“ klubas pasirašė ilgalaikę sutartį.

„Marca“ žiniomis, „Real“ siūlė Kauno klubui 500 tūkst. eurų išpirką (250 tūkst. eurų turėjo susimokėti žaidėjas), tačiau lietuviai iš pradžių atsisakė šios sumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius