Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 10 31

Nė karto sezone nesuklupę „Nevėžio“ krepšininkai grįžta į BBL kovų sūkurį

Kėdainių „Nevėžio“ komanda ir toliau žygiuoja pergalingu keliu bei šį sezoną dar nė sykio nesuklupo. Savo pergalių seriją Gintaro Leonavičiaus auklėtiniai šiandien savo žiūrovų akivaizdoje nuo 18 val. sieks pratęsti ir Baltijos krepšinio lygoje (BBL).
Kėdainių „Nevėžis“ LKL čempionate žaidžia be nesėkmių
Kėdainių „Nevėžis“ LKL čempionate žaidžia be nesėkmių / kk "Nevėžis"

B grupėje liko tik dvi ekipos dar nepatyrusios pralaimėjimo kartelio. Kartu su „Nevėžiu“ visas pergales yra iškovoję ir „Šiaulių“ krepšininkai.

Šį kartą kėdainiškiams iššūkį mes Liepojos „Liepaja/Triobet“ klubas, kurio garbę gina lietuvis Andrius Mažutis. Varžovai iš Latvijos šiuo metu savo sąskaitoje turi dvi nesėkmes.

Rungtynėse latviais po ilgos pertraukos į aikštelę gali sugrįžti Povilas Butkevičius, kuriam liepos pradžioje buvo atlikta artroskopinė kelio operacija ir iki šol dar nesužaidė nė vieno mačo.

BBL pirmenybėse „Nevėžio“ gretose rezultatyviausiai žaidžia Tyrone'as Brazeltonas, vidutiniškai rinkdamas po 17,5 tako. Jam neblogai talkina po 16 ir 13 taškų atitinkamai pelnantys Gintaras Leonavičius ir Arvydas Šikšnius.

Tuo tarpu Liepojos ekipoje vienintelis Arnoldas Helmanis renka dviženklį taškų skaičių – 13,5.

„Nevėžio“ – „Liepaja/Triobet“ rungtynių transliaciją nuo 18 val. stebėkite tiesioginiame internetinės sporto televizijos „SportoTV.lt“ eteryje bei naujienų tinklalapyje 15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius