Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

„Nuggets“ pažemino „Hornets“ krepšininkus (video)

NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje išvykoje pirmadienį „Denver Nuggets“ krepšininkai net 58 taškų skirtumu – 121:63 sutriuškino „New Orleans Hornets“ ekipą ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3:1. Tokio didelio skirtumo NBA atkrintamosiose varžybose nebuvo per pastaruosius 50 metų.
„Nuggets“ krepšininkai savo varžovus įveikė net 58 taškų skirtumu
„Nuggets“ krepšininkai savo varžovus įveikė net 58 taškų skirtumu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Niekada nebūčiau net pamanęs, kad galime laimėti 58 taškų skirtumu“, – nba.com sakė 26 taškus per tris kėlinius nugalėtojams pelnęs Carmelo Anthony. „Nuggets“ pakartojo absoliutų lygos rekordą – „Los Angeles Lakers“ 58 taškų skirtumu 1956 metais sutriuškino „Atlanta Hawks“ krepšininkus.

„Niekada nemačiau komandos, taip gerai atliekančios savo darbą tiek puolant, tiek ginantis – žaidėjai darė kaip tik tai, ką ir turėjo daryti“, – džiaugėsi Denverio komandos treneris George'as Karlas.

Niekada nebūčiau net pamanęs, kad galime laimėti 58 taškų skirtumu, – prisipažino C.Anthony.

Trečio kėlinio pabaigoje Naujojo Orleano arena jau buvo beveik tuščia, o svečiai pirmavo 89:50. Beviltiškai atrodo „Hornets“ lyderis Chrisas Paulas. Jis pelnė 4 taškus, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir paskutinį ketvirtį jau sėdėjo ant atsarginių suolo. Tai vienos blogiausių rungtynių jo karjeroje.

„Per kiekvieną mačą ką nors mėginame daryti, bet šįkart mums nesisekė, o varžovai žaidė tobulai. Jie mus tiesiog sumalė į miltus, tačiau vis tiek tai tėra vienos rungtynės“, – kalbėjo Ch.Paulas. „Hornets“ komanda pirmadienį pataikė tik 31,5 proc. taiklumu ir padarė net 27 klaidas.

Prie pergalės Linas Kleiza per 15 minučių pridėjo 14 taškų, atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė vieną kamuolį, po kartą suklydo ir prasižengė. Lietuvis pataikė 3 tritaškius iš 6, vienintelį dvitaškį bei realizavo 3 baudų metimus iš 4.

„Nuggets“ ekipa turės progą baigti šią seriją trečiadienį savo aikštėje. Paskutinį kartą į konferencijos pusfinalį ji prasibrovė1994 metais.

VIDEO: Denver Nuggets - New Orleans Hornets. First Round / Game 4 (DEN leads 3-1) [HQ]

Kitų NBA pirmadienio rungtynių rezultatai
 
„Los Angeles Lakers“
107
96
 „Utah Jazz“
serija 4:1
Kobe Bryantas 31
Lamaro Odomas 26
Pau Gasolis 17
Paulas Millsapas 16
Andrejus Kirilenka 14
Deronas Williamsas 14
„Miami Heat“
71
81
„Atlanta Hawks“
serija 2:2
Dwyane'as Wade'as 22
Jermaine'as O'Nealas 20
Jamesas Jonesas 19

Mike'as Bibby 15
Joe Johnsonas 14
Joshas Smithas 13

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius