Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 16

„Nuggets“ treneris: Noriu, kad Kleiza grįžtų

Denverio „Nuggets“ vyriausiasis treneris Georgas Karlas prisipažino trokštantis savo vadovaujamos ekipos gretose ir toliau matyti lietuvį Liną Kleizą, tačiau sutiko, jog tai padaryti nebus lengva.
Kauno sporto halėje vyko draugiškos vyrų krepšinio rungtynės. Savo jėgas išbandė Ramūno Butauto treniruojama Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė ir Europos čempionatui besirengianti 20-mečių rinktinė
Pats L.Kleiza šiuo metu laiką leidžia Lietuvoje ir liepos 20 d. turėtų pasirodyti rinktinės pasiruošimo stovykloje Druskininkuose. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mano siekis yra išlaikyti kiek galima daugiau žaidėjų iš mūsų praėjusio sezono komandos, – Denver Post atviravo 58 metų krepšinio specialistas. – Mes jau netekome Dahntay Joneso, kuris persikėlė į Indianos „Pacers“, tačiau tikiuosi, jog mums pavyks į ekipą grąžinti L.Kleizą ir  Anthony Carterį.“

G.Karlas taip pat atskleidė, jog 24 metų lietuvio likimas gali paaiškėti jau šią savaitę.

„Šią savaitę praleisime daugiau laiko su klubo vadovybe planuodami tolesnius komandos veiksmus“, – neslėpė „grynuolių“ strategas.

Ketverius metus Denverio komandoje praleidęs L.Kleiza šią vasarą tapo apribotu laisvuoju agentu. Tai reiškia, jog sutartį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatui gali siūlyti visos NBA lygos komandos, tačiau „Nuggets“ turės lygiai dešimt dienų prilygti kito klubo pasiūlymui ir L.Kleiza turės likti Denveryje.

Beje lietuvis jau yra gavęs kvalifikacinį 2,7 mln. JAV dolerių (apie 6,6 mln. Lt) pasiūlymą iš Denverio „Nuggets“ vadovybės, tačiau gali jo ir nepriimti.

Anot pranešimų už Atlanto, Klivlando „Cavaliers“, Detroito „Pistons“, Niujorko „Knicks“ ir Toronto „Raptors“ klubų viliojamo L.Kleizos agentas Billas Duffy anksčiau yra pareiškęs, jog jo siekis yra krepšininkui rasti vidutinį NBA lygos atlyginimą – beveik 5,6 mln. JAV dolerių (apie 13,7 mln. Lt) – galinčią mokėti komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius