-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 23

Paskelbtas 28 NBA krepšininkų – kandidatų į JAV krepšinio rinktinę sąrašas

Ketvirtadienį JAV krepšinio federacija paskelbė savo šalies vyrų rinktinės kandidatų, kurie bus kviečiami rengtis šių metų rugsėjį Ispanijoje vyksiančiam pasaulio krepšinio čempionatui, sąrašą. Jame net 28 pavardės.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Į rinktinės stovyklą kviečiamos ryškiausios pastarųjų metų NBA žvaigždės – LeBronas Jamesas, Kevinas Durantas, Carmelo Anthony, Dwightas Howardas, Derrickas Rose‘as, Chrisas Paulas ir kiti.

Tačiau sąrašą pamatę NBA krepšinio ekspertai sako, kad L.Jamesas, C.Anthony ir Ch.Paulas atsisakys padėti savo šalies rinktinei. Juolab kad pasaulio čempionatas – ne olimpinės žaidynės. Apie savo atsisakymą padėti nacionalinei ekipai Ispanijoje L.Jamesas paskelbė dar praėjusiais metais.

Visi JAV rinktinės kandidatai: LaMarcusas Aldridge‘as, Carmelo Anthony, Bradley Bealas, Tysonas Chandleris, DeMarcusas Cousinsas, Stephenas Curry, Anthony Davisas, Dwightas Howardas, Andre Iguodala, Kyrie Irvingas, LeBronas Jamesas, Kyle‘as Korveris, Davidas Lee, Kawhi Leonardas, Andrea Drummondas, Kevinas Durantas, Kennethas Fariedas, Paulas George‘as, Blake‘as Griffinas, Jamesas Hardenas, Gordonas Haywardas, Damianas Lillardas, Kevinas Love‘as, Chrisas Paulas, Derrickas Rose‘as, Klay‘us Thompsonas, Russellas Westbrookas ir Deronas Williamsas.

JAV krepšinio rinktinė gins 2010 metais Turkijoje iškovotą čempionų titulą. Tada Lietuvos rinktinė pusfinalyje pralaimėjo JAV ir buvo trečia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius