-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 16

Paulius Motiejūnas politikus tikino, kad dėl „Žalgirio“ bėdų kaltas tik Vladimiras Romanovas

Ketvirtadienį Kauno taryboje politikams „Žalgirio“ krepšinio klubo vadovas Paulius Motiejūnas pristatė situaciją klube. Jis neatskleidė tikslios skolų sumos, tik minėjo, kad finansinės problemos klube greitai nesibaigs.
Rungtynes stebėjo ir V.Romanovas.
Paulius Motiejūnas (kairėje) tikino, kad bando išlipti iš skolų balos, į kurią komandą įstūmė Vladimiras Romanovas. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

P.Motiejūnas tribūnoje politikams pabrėžė, kad pinigų paskolinusios arba paramą suteikusios Kauno savivaldybės įmonės suteikė galimybę „Žalgiriui“ dalyvauti Eurolygoje ir bent laikinai išgelbėjo klubą. „Problemos nesibaigė ir greitai nesibaigs“, – pridūrė jis.

Liberalų sąjūdžio frakcijos atstovas Rimantas Mikaitis teiravosi, kokios yra klubo skolos. Tikslaus atsakymo P.Motiejūnas nepateikė, tik tikino, kad žinios apie dideles skolas yra išpūstos. „Skolos žaidėjams po pastarojo sezono siekė 20 mln. litų, tačiau 4,5 mln. litų pavyko grąžinti. Dar 2 mln. litų grąžinta Valstybinei mokesčių inspekcijai. Skolas pavyks grąžinti per 4 metus“, – kalbėjo jis.

15min.lt rašė apie daug didesnes klubo skolas.

P.Motiejūno teigimu, „Žalgirį“ į skolų liūną įstūmė buvęs savininkas, skandalingasis bankininkas Vladimiras Romanovas ir jo įmonės.

Socialdemokratų frakcijos vadovas Valys Venslovas pasiūlė „Žalgirio“ klubą perimti savivaldybei, tačiau jo pasiūlymas sulaukė kitų tarybos narių kritikos. 

Kauno savivaldybė trečdalio turėtų klubo akcijų atsisakė 2008 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius