-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 31

Per akimirką 50 tūkst. litų netekęs Antanas Guoga: „Vaikiui pasisekė. Teks kitiems metams 100 000 litų prizą įsteigti“

Lietuva jau gali pasigirti, kad krepšinio sirgalių taiklūs metimai iš aikštės vidurio kainuoja tikrai nemažai. Nors pastaruoju metu taikliarankiams fanams už kamuolio švystelėjimą ir garsiai skrodžiantį tinklelį konkurso rengėjai dovanojo šaldytuvus ar smulkesnes dovanėles, sekmadienį per Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės finalą vienam panevėžiečiui pasisekė laimėti įspūdingą pinigų sumą – 50 tūkst. litų. Tokią sumą grynųjų pinigų nebuvo laimėjęs nė vienas mūsų šalyje rengiamų turnyrų sirgalius.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

„Federacija pasiūlė skirti tokią sumą nugalėtojui, aš sutikau. Juk yra taip – Krepšinio federacija rengia varžybas ir remia konkursus, o mano atstovaujama „TonyBet“ remia krepšinio federaciją ir vyrų rinktinę. Tad yra suma tokia, kokią pasiūlė įsteigti Federacija“, – sakė sporto mecenatas, verslininkas ir „TonyBet“ lažybų bendrovės vadovas Antanas Guoga.

Sekmadienį prieš LKF finalo ketvirtąjį kėlinį, po taiklaus metimo iš aikštės vidurio, panevėžietis Vaidas negalėjo patikėti, kad ką tik praturėjo krūva pinigų. Po aikštelę jis vaikščiojo susiėmęs už galvos ir sakė nesuvokiantis laimėjimo. 50 tūkstančių litų vertės čekį jaunuoliui įteikė verslininkas Antanas Guoga.

Anksčiau sirgaliai už įspūdingą metimą yra laimėję piniginius prizus iki 10 tūkst. litų, automobilius, o pastaruoju metu tenkinasi kompiuteriais, metiniais abonentais ar šaldytuvais, pripildytais rėmėjų gėrimais.

„Vaikiui pasisekė. Per vieną akimirką jis šiek tiek susitvarkė savo gyvenimą. Ar per didelė prizo suma? Žinote, apskritai „TonyBet“ lažybų bendrovės filosofija yra uždirbti pinigus ir atiduoti juos visuomenei, jos reikmėms. Todėl ir remiame Prienų ekipą, tą patį LKF finale prieniškių nugalėtą Vilniaus „Lietuvos rytą“ ar „Trakų“ komandą“, – apie dovanotą prizą kalbėjo A.Guoga.

Sekmadienį laimėta suma prilygsta toms, kurias sirgaliai laimi stebėdami NBA mačus. Ten iš vidurio aikštės pateikę fanai savo kišenes papildo 20-75 tūkst. JAV dolerių piniginiais prizais ar kruizais po Karibų jūra.

„Vaidui pasisekė, kad jis atėjo į krepšinį – tiesiog atėjo pasižiūrėti krepšinio varžybų. O jau kas įvyko toliau – tai jo nuopelnas. Pagauti šokėjos mestą kamuoliuką, pataikyti iš aikštės vidurio. Pataikė – vadinasi, nusipelnė pinigų. Kartelę šįkart pakėlėme labai aukštai. Suprantu, jog populiarinant LKF taurės varžybas, kurios vis dar neįgavo reikiamo pagreičio, reikės už taiklų metimą kitąmet ir 100 tūkst. prizą įsteigti“, – linksmai kalbėjo verslininkas.

Jis apgailestavo, kad Panevėžio „Cido“ arena savaitgalį nebuvo pilna, sirgaliai vangiai rinkosi į varžybas, tačiau tikino, kad LKF turės padaryti išvadas, o kitąkart turnyro sėkmę lems ir gausūs krepšinio aistruoliai.

„Ne kiekvieną dieną galima pamatyti, kaip dešimtkart mažesnį biudžetą turinti Prienų komanda susitvarko su šalies superklubais. Manau, šiemet pritrūko sirgalių tribūnose: gal per daug kainavo bilietai į varžybas, gal nepataikyta su arena ar miestu. Krepšinio federacija padarys išvadas. Bet „dūšioje“ smagu – kas atėjo, pamatė tikrą krepšinio spektaklį, o ir nemokamos televizijos rodė taurės mačus. Tokios kovos prisidės prie kitų metų turnyro populiarumo“, – dėstė LKF viceprezidentas A.Guoga.

Pasidžiaugęs, kad jaunam vyrui per LKF taurės mačą atiteko jo bendrovės piniginis prizas, A.Guoga tik pridėjo: „Svarbiausiai, kad jis protingai pasinaudotų tais pinigais. Gal trumpam į banką padėtų – kad pagalvotų, ką su jais daryti, susikurtų veiklos strategiją. Man visada sekėsi, nes aš protingai elgiausi su pinigais. Tikiuosi, kad po kažkiek laiko ir tas vaikinas taps tokiu žmogumi, kuris galės remti renginius. Gal net ir krepšinį, krepšinio rinktines“, – kalbėjo A.Guoga.

VIDEO: 50 000 litų vertės metimas
VIDEO: Taiklus metimas iš aikštės vidurio

 

VIDEO: Sirgaliaus metimas iš aikštės vidurio

 

VIDEO: Sirgaliaus metimas už 75 tūkst. JAV dolerių
VIDEO: Sirgaliaus metimas iš aikštės vidurio

 

VIDEO: Šaldytuvo vertės metimas iš aikštės vidurio
VIDEO: Sirgalius įmetė 4 metimus ir laimėjo kruizą po Karibų jūrą

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius