-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

„Raptors“ vadovas, leidęs Jonui Valančiūnui žaisti kitame NBA mače: „Jis jaučiasi šūdinai“

Dėl vairavimo išgėrus policijai įkliuvęs ir į alkotesterį 0,825 promilės įpūtęs Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Jonas Valančiūnas vis dėlto pasirodys artimiausiose NBA rungtynėse. Tai pareiškė klubo vadovybė, o pats lietuvis po treniruotės nebendravo su žiniasklaida.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į alkotesterį 0,825 promilės įpūtęs Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas J.Valančiūnas vis dėlto pasirodys artimiausiose NBA rungtynėse. Kanadoje leidžiama vairuoti, jei alkoholio kiekis žmogaus kraujyje neviršija 0,8 promilės.

Toronto žiniasklaida antradienį šturmavo klausimais „Raptors“ prezidentą ir generalinį direktorių Masai‘ų Ujirį, kurį klausinėjo, ar po incidento lietuvis nebus suspenduotas ir diskvalifikuotas keliems mačams.

„Jonas jaučiasi šūdinai. Bet reikia suprasti, kad iš esmės jis dar vaikas. Jis atsiprašė visų komandos draugų, trenerių ir klubo vadovų. Jonas Valančiūnas šimtu procentu rungtyniaus ateinančiame mače ketvirtadienį ir lauks pokalbio su advokatu. Jis turi pasitarti su juo, kaip elgtis toliau. Mes remiame jį, bet, kaip organizacija, žiūrime į šį įvykį labai rimtai“, – Kanados žiniasklaidai teigė M.Ujiri.

Teigiama, kad J.Valančiūnas su žmona ir su iš Lietuvos atvykusiais draugais linksminosi Wasaga Beach poilsio paplūdimyje, kur mėgsta ilsėtis lietuvių bendruomenė ir yra rengiamas lietuvių softbolo turnyras bei stovi lietuviška bažnyčia.

Po vakarėlio krepšininkas sėdo į automobilį ir vyko namo.

Trečiąją vietą Rytų konferencijoje užimanti „Raptors“ ketvirtadienio naktį Lietuvos laiku namuose žais su autsaideriais „Philadelpia 76ers“ krepšininkais. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius