-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 30

„Real“ pralaimėjo ketvirtąkart iš eilės

Ketvirtą nesėkmę iš eilės Ispanijos ACB krepšinio lygos reguliariojo sezono rungtynėse patyrė trečiąją vietą aštuoniolikos komandų turnyre užimantis Madrido „Real“ klubas su Rimantu Kaukėnu ir Darjušu Lavrinovičiumi.
Darjušas Lavrinovičius
D.Lavrinovičius pelnė 12 taškų, tačiau „Real“ vėl pralaimėjo. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį penkioliktajame ture „Real“ krepšininkai sostinės klubų dvikovoje varžovų aikštėje po pratęsimo 80:82 nusileido į devintąją poziciją pakilusiai „Asefa Estudiantes“ (7 pergalės ir 8 pralaimėjimai) komandai. 18 taškų pralaimėjusiems pelnė Louisas Bullockas, po 12 – Pablo Prigionis, Marko Jaričius, Novica Veličkovičius ir D.Lavrinovičius.

Per 32 minutes (32:04) puolėjas iš Lietuvos prametė tritaškį, pataikė 3 dvitaškius iš 6, realizavo 6 baudų metimus iš 7, po krepšiais atkovojo 8 ir perėmė 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, blokavo 2 varžovų metimus, sykį suklydo bei prasižengė 4 kartus.

18 minučių (18:01) aikštelėje praleidusio R.Kaukėno sąskaitoje – 8 (tritaškiai 1/4, dvitaškiai 2/5, baudos 1/3) taškai, 3 sugriebti ir 2 perimti kamuoliai, rezultatyvus perdavimas bei 4 pražangos.

Sėkmingiausiai nugalėtojų gretose žaidė Nikas Caneris–Medley'is (19 tšk.), Danielis Clarkas (16 tšk.), Pancho Jasenas (15 tšk.), Carlosas Suarezas (14 tšk.) ir Petaras Popovičius (12 tšk.). Čempionate pirmauja „Regal FC Barcelona“ krepšininkai, laimėję 13 rungtynių iš 14.

Kitose antradienio rungtynėse dvyliktą nesėkmę patyrė pirmenybių autsaiderė Mursijos „CB Murcia“ (3/12) ekipa su Tomu Delininkaičiu, išvykoje 67:72 (24:20, 19:16, 14:22, 10:14) nusileidusi ketvirtojoje vietoje esančiam Valensijos „Power Electronics“ (11/4) klubui.

Lietuvis į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė 5 taškus, atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, dusyk suklydo ir kartą prasižengė. Per nepilnas 27 minutes (26:43) T.Delininkaitis pataikė 1 tritaškį iš 5, abu baudų metimus, o abu dvitaškiai buvo netaiklūs.
18 taškų į šeimininkų krepšį įmetė Milošas Vujaničius, 11 – Vitoras Faveranis.

Nugalėtojų gretose išsiskyrė Nando De Colo (14 tšk.) ir Victoras Claveras (12 taškų).
Penkis mačus iš keturiolikos laimėjęs Mindaugo Katelyno ir Martyno Andriuškevičiaus Alikantės „Meridiano“ klubas užima keturioliktą vietą, o viena pergale mažiau turinti Bilbao „Bizkaia“ ekipa su Renaldu Seibučiu – septyniolikta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius