Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 16

Rolandas Alijevas: „Nesakiau, kad noriu žaisti Azerbaidžano rinktinėje“

Azerbaidžano spaudoje pasirodęs interviu, jog Rolandas Alijevas nori žaisti šios šalies rinktinėje, greitai sukėlė pasipiktinimo bangą Lietuvoje. Visgi panašu, kad krepšininko žodžiai buvo gerokai iškraipyti.
Rolandas Alijevas
Rolandas Alijevas nepyksta, kad nebuvo pakviestas į Lietuvos vyrų rinktinės treniruočių stovyklą. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Neseniai su savo tėvu kalbėjau apie tai ir, galima sakyti, kad nusprendžiau žaisti Azerbaidžano rinktinėje, tačiau prieš tai norėčiau pažaisti su šios šalies krepšininkais, nes nenutuokiu, kaip jie rungtyniauja. Negaliu pasakyti, kad esu 100 proc. apsisprendęs, bet apie tai galvoju ir tikrai noriu vilkėti Azerbaidžano rinktinės marškinėlius“, – buvo rašoma Azerbaidžano interviu.

Portalui Krepsinis.net R.Alijevas teigė, kad nieko panašaus nėra sakęs.

„Matyt rašė nepatyręs žurnalistas. Tikrai nesakiau, kad noriu žaisti Azerbaidžano rinktinėje. Tiesiog svarstėme tokią galimybę ir per anksti kažką galvoti. Bet iš kur ten tokių „vėjų“ prirašė, aš negaliu pasakyti“, – kalbėjo Lietuvos krepšinio čempionato (LKL) bronzininkas.

Interviu taip pat buvo paminėta, kad R.Alijevas pyksta ant lietuvių, jog šie nepakvietė žaidėjo į Lietuvos nacionalinę komandą. Pasirodo, kad ir šie žodžiai buvo išgalvoti.

„Ne, tikrai nepykstu. Tiesiog juk vyksta atranka, o aš dar galbūt nesu vertas žaisti rinktinėje, todėl ten ir nepatekau“, – Krepsinis.net sakė R.Alijevas.

„Galbūt jis rašė siekdamas naudos savo šaliai, todėl taip ir gavosi“, – žurnalisto klaidą bandė paaiškinti 27 metų 192 cm ūgio krepšininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius