Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 26

S.Jasaitis: „Tikrai nežaisiu Lietuvos klube“

28-erių Simas Jasaitis – vienintelis Lietuvos rinktinės bronzos medalio laimėtojas, vis dar neturintis kontrakto. Laukimu gyvenantis krepšininkas 15min.lt atskleidė, kad turi ne vieną pasiūlymą ir jau ketvirtadienį išvyksta iš Lietuvos.
Simas Jasaitis norėtų žaisti Vilniaus „Lietuvos ryte“
Simas Jasaitis ketvirtadienį išvyksta iš Lietuvos. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Simas Jasaitis

Rugsėjo mėnesį su Lietuvos nacionaline krepšinio rinktine istorinį žygį pasaulio čempionate nukeliavęs Simas Jasaitis pasakojo, kad emocijos po Turkijos jau spėjo atslūgti. Dabar sportininkui galvoje – nauji planai ir viltys, susijusios su krepšinio ateitimi.

S.Jasaitis prisipažino, kad šiuo metu dėliojami paskutiniai taškai dėl kontrakto su nauju klubu. Kokiai komandai atstovaus, Lietuvos krepšinio žvaigždė neatskleidė, tačiau patikino, kad tikrai nežais mūsų šalies klube.

„Turiu ne vieną, o kelis pasiūlymus, tačiau kuris iš jų bus priimtinas man, dar nežinau. Ketvirtadienį išvykstu iš Lietuvos ir tikiuosi, kad labai greitai prisidėsiu prie naujos komandos“, – sakė S.Jasaitis.

Dar planetos pirmenybėse blauzdos traumą gavęs žaidėjas tikino, kad jaučiasi puikiai. „Treniruojuosi individualiai sporto klube, kiekvieną dieną bėgioju. Nejaučiu jokių buvusios traumos padarinių“, – optimistiškai kalbėjo krepšininkas.

Šią savaitę garsiausias Lietuvos mados dizaineris Juozas Statkevičius atskleidė, kad S.Jasaitis ketvirtadienį dalyvaus jo naujosios 2011-ųjų pavasario ir vasaros mados kolekcijos pristatyme. Sportininkas prisipažino sulaukęs tokio pasiūlymo, tačiau atsisakęs. Garsaus modelio Aistės Jasaitytės brolis pasakojo dažnai sulaukiantis siūlymų filmuotis reklamose, tačiau modelio darbo nėra dirbęs ir neketina jo imtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius