-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 15

„Sakalų“ treneris Kazys Maksvytis: tikrojo savo pajėgumo dar nepamatėme

Šis savaitgalis Vilniaus „Sakalų“ ekipai buvo sėkmingas. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Baltijos krepšinio lygos (BBL) Iššūkio taurės turnyro B grupės rungtynėse sutriuškino Latvijos klubus.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienį vilniečiai 83:54 sutriuškino Valmieros „Valmiera“, o šeštadienį 83:50 nepasigailėjo Rygos „BA Turiba„ krepšininkus.

Vyriausiasis „Sakalų“ treneris K. Maksvytis teigiamai įvertino pasirodymą prieš latvius, tačiau pažymėjo, kad kol kas sunku įvertinti tikrąjį ekipos pajėgumą.

Apie mačus prieš latvius: Savaitgalis geras, galbūt net puikus. Matome, kad dar yra, ką taisyti žaidime, bet bendra žaidimo kreivė tenkina, komandos žaidimas gerėja. Mūsų pagrindinis tikslas yra LKL čempionatas. BBL yra geras būdas pasirengti svarbioms dvikovoms šalies čempionate.

Apie varžovus: „Turiba“ nebuvo ypatingai aukšto lygio varžovai. Prieš „Valmiera“ sužaidėme šiek tiek geresnes rungtynes. „Valmiera“ yra gera komanda ir dar pasieks ne vieną pergalę. Prieš rygiečius žaisdavome „katės–pelės“ žaidimą – tik mes atitrūkstam, jie vėl šiek tiek pasiveja.

Apie progresą: Ekipos tobulėjimui naudingiausi susitikimai yra tie, kurie baigiasi iki 10 taškų pergale arba iki 10 taškų pralaimėjimu. Jeigu daugiau, tai ir neatspindi tikrojo komandos pajėgumo. Tikrojo savo pajėgumo dar nepamatėme, bet kitą savaitę tai išvysime, nes laukia pajėgūs varžovai, kurie pretenduoja mažiausiai į šešetą LKL.

Apie po traumų grįžusių žaidėjų formą: Samėno ir Baniulio forma kasdien gerėja. Stengiausi daugiau suteikti laiko pasireikšti aikštelėje, nes jau antradienį jie turi būti pasirengę žaisti visa jėga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius