-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 25

Šakas kviečia Jamesą į šou dvikovą (video)

Ritualais rungtynes pradedantis LeBronas Jamesas neseniai ėmėsi tariamo fotografo darbo, o jam atsakydamas Shaquille'as O'Nealas nusprendė su savo komandos draugais pažaisti boulingą.
L.Jamesas kuria šou – prieš rungtynes fotografuoja.
L.Jamesas kuria šou – prieš rungtynes fotografuoja. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Cleveland Cavaliers“ lyderio L.Jameso ritualai prieš rungtynes verčia susirinkusius sirgalius klykti iš pasitenkinimo. Naujausias šou elementas – fotografavimas. Paėmęs tariamą fotoaparatą L.Jamesas fotografuoja savo komandos draugus ir nustatęs automatinį laikmatį skuba pats patekti į kadrą.

VIDEO: LeBron James Dancing and Taking Pictures

Neapsikęsdamas tokio publikos žavėjimosi L.Jameso išradingumu, „Phoenix Suns“ veteranas Sh.O'Nealas pakvietė jį į šou dvikovą, rašo cleveland.com.

„Ką jis gali, aš jau seniai galiu, – juokėsi iš dvikovos varžovo 37 metų vidurio puolėjas. – Be to, tai yra lėkšta. Nesprantu, kas ten tokio šaunaus. Kviečiu LeBroną į dvikovą.“

Šakas nesismulkino dar prieš rungtynes su „Washington Wizards“ pademonstravo savo šou numerį – virto negailestingu boulingo žaidėju. Šeši jo komandos draugai tapo kėgliais, juos Šakas sėkmingai numušė vienu metimu. Tiesa, paskutinis nuvirto šiek tiek pasvirduliavęs.

VIDEO: Shaquille O'Neal Goes Bowling!

„Ar buvo gerai? LeBronas žaidė su savo mažu fotoaparatu, o mes surengėme boulingo numerį. Žmonės turėtų nuspręsti, kas geriau“, – cleveland.com sakė Sh.O'Nealas. Veikiausiai sulauksime ir antro dvikovos raundo.

„Jeigu jis sugalvos ką nors nauja, padarysiu tai ir aš, – patvirtino „Suns“ milžinas. – Turiu dar šimtą milijonų idėjų.“ Ką gi, tikėkimės šou tęsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius