-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 09

Saulius Kuzminskas: kaip gali būti gėda, jei brolis už mane žaidžia geriau?

„Ventpils“ vidurio puolėjo Sauliaus Kuzminsko sugrįžimas į Lietuvą – ne rožėmis klotas. Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito diviziono pusfinalyje lietuvio komandą Kauno „Žalgiris“ nušlavė net 53 taškais.
Mindaugas Kuzminskas
Rungtynių akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

S.Kuzminskas jautė gėdą dėl tokio komandos pasirodymo. Aukštaūgis sunkiai rado pasiteisinimų.

„Malonu žaisti prieš „Žalgirį“ halėje, bet kai esame taip pažeminami, tai... Tikrai gėda, nes aš nemanau, kad parodėme viską, ką galime. Visą sezoną žaidėme pakankamai gerai, bet neturėjome tokio rimto priešininko. Gal „Žalgiris“ tiesiog parodė, kokioje vietoje iš tikrųjų esame. Man tiesiog gėda“, – po susitikimo pripažino 6 taškus pelnęs lietuvis.

Tuo tarpu jo broliui Mindaugui sekėsi kur kas geriau. Puolėjo sąskaitoje – 12 taškų.

„Džiaugiuosi, kad nors brolis sužaidė. Žinoma, jei būtume laimėję ir brolis būtų pasirodęs sėkmingai, būtų geriau“, – tikino S.Kuzminskas.

„Ventspils“ legionierius pripažino, kad džiaugiasi dėl sėkmingos M.Kuzminsko karjeros pradžios ir juo didžiuojasi: „Kai įdeda iš viršaus per galvą, tai nelabai patinka (šypsosi). Džiaugiuosi už jį. Auga tikrai geras Lietuvos krepšinio talentas. Manęs daug kas klausia, ar ne gėda, kad brolis žaidžia geriau. Bet kaip gali būti gėda, jei brolis rungtyniauja geriau? Visada jam linkėsiu, kad žaistų daug geriau už mane ir jog jis būtų pats geriausias.“

S.Kuzminskas pridūrė, jog „Ventspils“ bandys rasti savyje jėgų kovai dėl trečiosios vietos.

„Negalime nuleisti galvų, nes laukia kova dėl 3 vietos, todėl reikia pamiršti ir judėti į priekį. Bus sunku, bet turime rasti jėgų“, – tikino S.Kuzminskas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius