-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 11

Saulius Kuzminskas NKL čempionate debiutavo dvigubu dubliu

Po trijų savaičių pertraukos tęsiasi Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionatas. Penktadienį XXI-ojo turo rungtynėse pergales iškovojo Molėtų „TiuMenas-Ežerūnas“, Šakių „Zanavykas“, „Radviliškis-Juodeliai“, „Trakai“, „Vilnius-MRU“ ir Jonavos „Petrochema“. Be įtemptų kovų, šis turas pasižymėjo ir žinomų krepšininkų debiutais.
Saulius Kuzminskas
Saulius Kuzminskas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„TiuMeno-Ežerūno“ (15/5) gretose debiutavo 210 cm ūgio centras Saulius Kuzminskas ir snaiperis Žygimantas Šeštokas. Molėtų komanda išvykoje rezultatu 78:72 įveikė Kauno „Žalgirio“ (7/12) dublerius, o s. Kuzminskas NKL pirmenybėse startavo dvigubu dubliu – pelnė 12 taškų ir atkovojo 10 kamuolių. Ž.Šeštokas įmetė 4 taškus.

Pirmąsias rungtynes NKL sužaidė ir dar vienas buvęs „Lietuvos ryto“ krepšininkas Arnas Kazlauskas. Tiesa, „Šilutės“ (9/11) naujokas savo komandos nuo pralaimėjimo neišgelbėjo.

Išvykoje pajūrio komanda tris kėlinius taškas į tašką kovojo su Jonavos „Petrochema“ (13/6), tačiau paskutiniame ketvirtyje vaizdas pasikeitė kardinaliai – jonaviečiai į svečių krepšį įmetė 7 tritaškius ir taip išsprendė rungtynių baigtį (73:49). A. Kazlauskas buvo rezultatyviausias „Šilutės“ krepšininkas. Jis pelnė 15 taškų.

Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ (6/13) marškinėlius apsivilko iš Olandijos grįžęs 2011-2012 metų NKL čempionas Matas Sapiega ir iš Utenos „Juventus“ (LKL) pasiskolintas Simonas Kymantas.

Tiesa, net ir sustiprėję marijampoliečiai rezultatu 65:76 turėjo pripažinti „Vilniaus-MRU“ (11/9) pranašumą. Įžaidėjas M.Sapiega pasižymėjo 6 taškais ir 5 rezultatyviais perdavimais, aukštaūgis S.Kymantas pelnė 2 taškus ir atkovojo 5 kamuolius.

Kitų susitikimų rezultatai:

Šakių „Zanavykas“ – Plungės „Olimpas“ 95:89

Klaipėdos „Nafta-Universitetas“ – Radviliškio „Radviliškis-Juodeliai“ 69:80  

 „Palanga“ – Kauno „Jazz-KTU“ 91:74

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius