-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 27

„Šiaulių“ strategas Gediminas Petrauskas: „Žaidėjams sakiau, kad vieną dieną sunkus darbas atsipirks“

Spalio 27-ąją dieną „Šiaulių“ klubo strategas Gediminas Petrauskas įsimins ilgam. Trenerio vadovaujama Šiaulių miesto ekipa – 79:78 sugebėjo patiesti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) grandą – Kauno „Žalgirį“.
Gediminas Petrauskas
Gediminas Petrauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Geros emocijos, aišku, „Žalgiris“ žaidė be Kšyštofo Lavrinovičiaus, Šarūno Jasikevičiaus, tačiau mums tai vis tiek yra labai didelis pasiekimas. Labai džiaugiuosi dėl žaidėjų, kartojame jiems kiekvieną dieną, kad tai, dėl ko jie dirba, nepaisant visų pralaimėjimų, vieną dieną atsipirks“, – po įspūdingos pergalės „SportoTV.lt“ teigė Gediminas Petrauskas. 

Įveiktas kauniečių klubas vienu metu turėjo net 26 taškų deficitą, bet rungtynių pabaigoje ištirpdė jį iki minimumo. Paprašytas įvardinti raktus į pergalę G.Petrauskas pabrėžė psichologinius auklėtinių aspektus.

„Šiandien sėkmę lėmė sunkus darbas treniruočių metu bei pasitikėjimas vienas kitu ir kiekvieno individualiai savimi. „Žalgirio“ žaidėjai irgi yra žmonės, jie buvo pavargę po rungtynių Milane, tuo ir norėjome pasinaudoti,“ – ketvirtadienį vykusį Kauno klubo Eurolygos mačą prisiminė G.Petrauskas. 

„Išėjome į aikštelę neišsigandę „Žalgirio“. Savo auklėtiniams pasakiau, eikit žaiskit krepšinį , darykit tai, ką mokat,“ – sakė treneris.

VIDEO: Gediminas Petrauskas po pergalės prieš „Žalgirį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius