-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 01

„Sirenų“ treneris Linas Šalkus apie LKF moterų taurės varžybas: „Nesąmonių kampelis“

Trečiadienį Lietuvos krepšinio federacijos taurės varžybose tarp Vilniaus moterų krepšinio komandos „Tiketa“ ir Kauno rajono „Sirenos“ intrigos niekas ir nesitikėjo. Varžybos rezultatu 34:91 baigėsi „Sirenų“ naudai.
Linas Šalkus nepatenkintas perkrautu tvarkaraščiu ir didžiuliu profesionalumo skirtumu tarp LKF taurės komandų
Linas Šalkus nepatenkintas perkrautu tvarkaraščiu ir didžiuliu profesionalumo skirtumu tarp LKF taurės komandų. / Augusto Didžgalvio nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Bet „Sirenų“ vyriausiasis treneris Linas Šalkus neslėpė nepasitenkinimo. Ne savo komandos pasirodymu, o jaunomis ir ne itin patyrusiomis varžovėmis.

„Nesąmonių kampelis. Ar jūs matėt, kad „Žalgiris“ su vaikais žaistų? Čia panašiai buvo. Iš grafiko išmuša, ritmas griūna. Nei žaidėjas gali tinkamai nuteikti varžyboms... Kitaip tvarkaraštį reikėtų sudaryti“, – ragino LKF labiau atsižvelgti į jose dalyvaujančių komandų interesus L.Šalkus.

Penktadienį „Sirenos“ namuose priims praėjusio sezono LMKL sidabrines prizininkes Klaipėdos „Lemminkainen“ krepšininkes, todėl trečiadienį „Sirenoms“ žaidžiant prieš joms tikrai neprilygstančias „Tiketos“ žaidėjas, L.Šalkus aikštelėje stengėsi išbandyti visą komandos rezervą, o pagrindinėms lyderėms leido atsipūsti – jų jėgas taupė lygiavertėms varžyboms.

„Sirenų“ debiutantės Goda Ziutelytė ir Milda Šukytė gavo žaisti ne itin daug. Anot klubo direktoriaus Nedo Kundroto, abi jos yra perspektyvios, iš jų klubas paspirties ir didesnio indėlio tikisi ateityje. Po pirmųjų rungtynių treneris jomis nebuvo nei nusivylęs, nei labai sužavėtas. „Merginos stengėsi, bet joms dar reikia dirbti, dirbti, dirbti, dirbti... Reikėtų penkias minutes tą kartoti“, – reiklumo nestokoja L.Šalkus.

Beje, buvęs nacionalinės futbolo rinktinės treneris Raimondas Žutautas stebėjo ir šias, jau antrąsias, LKF rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius