-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 29

Socialiai remtiniems vaikams – galimybė nemokamai patekti į „Siemens“ areną

Socialiai remtini vaikai turi galimybę nemokamai patekti į Vilniaus „Siemens“ areną ir ten stebėti lemiamas „Omnitel“ Europos jaunių vaikinų čempionato kovas. Galimybę nemokamai šeštadienį ir sekmadienį apsilankyti pusfinalio ir finalo rungtynėse jiems suteikė Lietuvos krepšinio federacija, „Siemens“ arena ir Europos jaunių čempionato bilietus platinanti bendrovė „Tiketa“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / BFL nuotr.

„Socialiai remtini vaikai patys turi nedaug galimybių patekti į tokio lygio renginius, stebėti atkaklias krepšinio kovas ir sirgti su pilnomis tribūnomis sirgalių už Lietuvą. Todėl nutarėme suteikti jiems tokią galimybę. Tai praplės vaikų akiratį ir galbūt suteiks teigiamą postūmį vaikų ateičiai“, – sako Europos jaunių krepšinio čempionato organizacinės grupės vadovas Mindaugas Špokas.

Pasak M.Špoko, šia akcija tęsiamas bendradarbiavimas su Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. Prieš tai globos namams įvairiose šalies vietovėse buvo dovanoti 100 bilietų.

„Tikimės, kad globos namų auklėtiniai bei kiti socialiai remtini vaikai pasinaudos šia galimybe ir aktyviai padės mūsų aštuoniolikmečių rinktinei siekti pergalės, – sako M.Špokas. – Be to, tikimės, kad pavyks pagerinti Europos jaunimo čempionatų lankomumo rekordą“.

Neoficialus rekordas buvo pasiektas prieš porą metų per dvidešimtmečių Europos čempionatą Belgrade, kur į finalą „Pionir“ arenoje susirinko apie 7500 žiūrovų.

„Tikimės, kad į finalą „Siemens“ arenoje susirinks ne mažiau kaip 8000 aistruolių“, – sako M.Špokas.

Europos vaikinų čempionatas – antras pagal prestižą, susidomėjimą ir reitingus „FIBA Europe“ renginys (po vyrų čempionatų). Į šias pirmenybes suvažiuoja patys perspektyviausi Europos krepšininkai.

Lietuvos rinktinė iki šiol nėra patyrusi nė vieno pralaimėjimo. Ketvirtfinalyje penktadienį lietuviai 19 val. „Siemens“ arenoje susitinka su Graikijos rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius