-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 11

Sonny Weemsas: „Lietuvos rytas“ – ne priešas, o aš džiaugiuosi, kad startuojame Eurolygoje

Po pertraukos į stipriausią Senojo žemyno krepšinio turnyrą Eurolygą sugrįžtanti Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa ketvirtadienį susidurs su puikiai pažįstamu ir pavojingu varžovu – Maskvos CSKA. „Pradedame kelią į čempionatą, kurį sieksime laimėti“, – tikino buvęs „Žalgirio“ komandos lyderis, o dabar CSKA naujokas Sonny Weemsas.
Sonny Weemsas
Sonny Weemsas / sports.yahoo.com nuotr.
Temos: 1 Ettore Messina

Maskvos CSKA ekipa naująjį Eurolygos sezoną pasitinka naujuose namuose – „Megasport“ arenoje. Ledo rūmai bus pritaikyti krepšinio rungtynėms, nes nuo šio sezono visas Eurolygos namų rungtynes Rusijos čempionai žais 2006-aisiais pastatytoje erdvioje ir spalvingoje arenoje.

„Mūsų laukia labai svarbus mačas. Ne tik todėl, kad žaisime pirmąsias sezono rungtynes Eurolygoje, bet ir todėl, jog ši naujai suburta komanda turi daug ką įrodyti. Asmeniškai man šios rungtynės bus ypatingos, nes po metų pertraukos sugrįžtu į Eurolygą. 

Be to, mes rungtyniausime naujoje arenoje ir tik laimėdami bei puikiai žaisdami pritrauksime į ją žiūrovus. Kiekvieną sezoną Eurolyga tampa vis stipresnė, siekti pergalių tampa vis sunkiau“, – oficialiai Eurolygos svetainei kalbėjo Maskvos CSKA treneris Ettore Messina. 

Šeimininkai per pastarąsias savaites susidurs su trečiąja komanda iš Lietuvos. Rugsėjo pabaigoje CSKA įveikė „Žalgirį“, o praėjusį savaitgalį turėjo paplušėti ir dėl pergalės prieš Klaipėdos „Neptūną“. Dabar armiečių kelyje – Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.

„Praėjusiais metais vilkėjau „Žalgirio“ marškinėlius, tačiau „Lietuvos ryto“ neapibūdinčiau kaip savo priešo. Asmeniškai nepažįstu nė vieno šio Vilniaus klubo žaidėjo, todėl tai bus tiesiog dar vienos rungtynės. Sunkiai dirbome ruošdamiesi šiam sezonui. Džiaugiuosi, kad Eurolyga startuoja ir mes pradedame kelią į čempionatą, kurį sieksime laimėti“, – kalbėjo S.Weemsas. 

Kaip pranešė oficiali „Lietuvos ryto“ klubo svetainė, kelionė į Maskvą vilniečiams buvo kupina nemalonių staigmenų – Vnukovo oro uoste puolėjas Leonas Radoševičius pustrečios valandos negalėjo praeiti pasienio kontrolės punkto, o visa „Lietuvos ryto“ ekipa tiek pat laiko per spūstis yrėsi iki arenos ir, nors net neužsukusi į viešbutį, smarkiai pavėlavo į vakarinę treniruotę. 

Rungtynės tarp „Lietuvos ryto“ ir CSKA prasidės 19 val. Lietuvos laiku. 

Norite sužinoti daugiau sporto naujienų, pamatyti išskirtinių kadrų ir vaizdo įrašų, ar dalyvauti diskusijose bei konkursuose? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“ – 15min Sportas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius