-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 28

Sportinę karjerą baigęs Ramūnas Šiškauskas: „Krepšinio supratimas niekur nedingo ir nedings“

Sportinę karjerą praėjusiais metais baigęs vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Ramūnas Šiškauskas dar nepamiršo kaip žaisti krepšinį. Sekmadienį Prienuose vykusioje Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Žvaigždžių dienoje“ buvęs šalies krepšinio rinktinės narys aikštėje jautėsi kaip žuvis vandenyje. Šešis taškus pelnęs 34 m. R.Šiškauskas negailėjo perdavimų komandos draugams, atkovojo kelis kamuolius.
Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Viskas gerai. Įdomus įspūdis žaisti su moterimis. Nesistumdėme su jomis. Sustojome „aikšte“, todėl nereikėjo stumdytis. Visa jėga nežaidėme, bet stengėmės sukurti šventę“, – po rungtynių įspūdžiais dalinosi R.Šiškauskas.

15min.lt primena, kad LMKL rinktinė ir buvusių garsių Lietuvos krepšininkų komanda žaidė tris kėlinius po 8 minutes. Vieno taško skirtumu (53:52) pergalę šventė moterys, pasiekusios revanšą už pralaimėjimą praėjusių metų LMKL „Žvaigždžių dienoje“.

Paklaustas, kokia jo ir kitų neseniai sportinę karjerą baigusių žinomų krepšininkų sportinė forma, 198 cm ūgio universalumu garsėjęs žaidėjas nustebo: „Sportinė forma? Niekas jau nebesportuoja, gal tik savo malonumui. Visi užsiima dabar kitais dalykais“.

Keletą kartų per savaitę treniruoklių salėje apsilankantis arba tenisą, krepšinį pažaidžiantis R.Šiškauskas pripažino, kad, nors profesionaliai nebesportuoja, krepšinio supratimas, aikštės matymas ir kiti įgūdžiai „niekur nedingo ir nedings“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius