-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 11

Su krepšiniu atsisveikinantis Aleksejus Savrasenka: „Arvydas Sabonis – mano stabas“

Buvęs Rusijos krepšinio rinktinės vidurio puolėjas Aleksejus Savrasenka oficialiai paskelbė, kad baigia sportininko karjerą ir daugiau niekada nevilkės jokio profesionalaus klubo marškinėlių. Krepšininkas nusprendė: daugiau jokių triumfų jo karjeroje nebus. O didžiuotis 215 cm ūgio 34 metų A.Savrasenka turi kuo: jis dukart tapo Eurolygos čempionu, kartą – Europos čempionu, iškovojo Europos taurę bei tapo Rusijos ir Graikijos čempionu.
Legendinės „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA komandos Kaune. Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis – prieš CSKA veteranus / Aliaus Koroliovo nuotr.

A.Savrasenka jau turi naują darbą – Rusijos krepšinio federacija jį pasikvietė dirbti šalies krepšinio plėtros skyriaus direktoriumi, atsakingu už varžybas 3 prieš 3.

Kalbėdamas apie savo karjerą ir jos pabaigą, žinomas rusų krepšininkas, žaidęs Maskvos CSKA, Pirėjo „Olympiakos“, Krasnodaro „Lokomotiv“, Kazanės „Uniks“ Maskvos srities „Chimki“, Atėnų „Peristeri“ klubuose,  teigė, kad sunkiausia jam buvo kovoti aikštėje su lietuviu Arvydu Saboniu.

„Man pasisekė, kad aikštėje teko kovoti su Arvydu Saboniu. Iš tiesų, jis yra mano stabas. Jis yra legendinis krepšininkas, kurio meistriškumo reikia siekti visiems. Net jei tokie krepšininkai kaip A.Sabonis gimsta tik kartą per šimtmetį. Net ir krepšinyje nieko nesuprantantys žmonės lengvai gali suprasti, koks didis aikštėje buvo lietuvis. Geresnio ir grėsmingesnio oponento aikštėje mano karjeroje tikrai nebuvo“, – interviu portalo championat.com žurnalistui sakė A.Savrasenka.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius