Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 06 19

Su „Žalgiriu“ siejamas Kęstutis Kemzūra parašė atsisveikinimo laišką „Lokomotiv“ sirgaliams

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra atsisveikino su Krasnodaro „Lokomotiv“ komandos sirgaliais. Du sezonus Rusijos klube dirbęs specialistas sekmadienį parašė asmeninį atsisveikinimo laišką. 40-metis krepšinio specialistas yra siejamas su Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio pareigomis, tačiau Lietuvos čempionų atstovai nuo komentarų susilaiko.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra padėkojo „Lokomotiv“ sirgaliams. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mieli draugai, mūsų mylimi sirgaliai! Noriu Jums nuoširdžiai padėkoti už aktyvią paramą, kurią „Lokomotiv“ komanda jautė ne tik po šviesių pergalių, bet ir karčių pralaimėjimų“, – Krasnodaro komandos sirgaliams adresuotame laiške oficialioje klubo svetainėje internete rašo K.Kemzūra.

„Taip pat noriu Jums padėkoti už šiltą sutikimą. Buvo labai malonu dirbi „Lokomotiv“ klube ir justi Jūsų palaikymą bei rūpestį. Linkiu Jums neužmigti ant laurų ir išlikti geriausiais sirgaliais Rusijos čempionate. Tik nuoširdi parama įkvepia komandai jėgų ir energijos naujoms pergalės. Kitą sezoną „Lokomotiv“ laukia nauji išbandymai – VTB Vieningojoje lygoje ir Europos taurėje. Taip pat persikelsite į naująją areną. Tikiu, kad visos 7 tūkst. vietos bus užpildytos. Linkiu, kad Krasnodare krepšinis taptų sportu numeris 1, kaip ir mano gimtojoje Lietuvoje“, – pridūrė treneris.

Po praėjusio sezono, kuriame „Lokomotiv“ užėmė ketvirtąją vietą Rusijos čempionate, o Europos Iššūkio taurėje nužygiavo iki finalo, K.Kemzūros sutartis baigėsi galioti.

Lietuvos rinktinės strategas jau kurį laiką yra siejamas su „Žalgiriu“, tačiau Kauno klubo atstovai nuo komentarų susilaiko.

„Kai bus kažkas oficialaus – pranešime. Ar vyksta derybos? Apie tai niekada nekomentuojame, pranešame tik tokiu atveju, jei derybos pasibaigia sėkmingai. Šuo metu jokių oficialių žinių neturime“, – 15min.lt sekmadienį tikino „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Su pačiu K.Kemzūra 15min.lt sekmadienį susisiekti nepavyko. Trenerio telefonas – išjungtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius