-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 08

T.Pačėsas: mūsų grupė neabejotinai stipriausia

Į vieną Eurolygos pirmojo etapo grupę su Kauno „Žalgiriu“ patekusios Gdynės „Prokom“ ekipos vyriausiojo trenerio Tomo Pačėso teigimu, A grupė yra neabejotinai pajėgesnė už likusias tris.
„Prokom“ treneris T.Pačėsas
„Prokom“ treneris T.Pačėsas / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Nereali grupė. Neabejotinai pati stipriausia. Iš atrankos etapo veikiausiai pateks „Chimki“, o tai viską keičia. Komanda su tokiu biudžetu, su tokiais žaidėjais kovos ne tik dėl pirmos vietos grupėje, bet ir galės pretenduoti į finalo ketverto turnyrą. Norėjome Šolė arba Liublianos klubo iš paskutinio krepšelio, bet nieko nepadarysi. Mes jau įpratę patekti į stipriausią grupę.

Apie „Caja Laboral“ nėra ką kalbėti. Viską pasako tai, jog jie yra Ispanijos čempionai. Nesvarbu, kad nepavyks išlaikyti visų žaidėjų, komandai su tokiomis finansinėmis galimybėmis juos pakeisti nebus problemų.

„Maccabi“ viską keičia iš pagrindų. Pasikeis žaidėjai, treneriai, bet jie turi tiek pinigų, kad du sezonus iš eilės nepatekti į finalo ketvertą jiems būtų katastrofa.

„Partizan“ visada demonstruoja tokį pat krepšinį. Taip, neliks Bo McCalebbo, neliko trenerio, bet jie visada randa kuo pakeisti išvykusius“, – apie būsimus varžovus kalbėjo T.Pačėsas.

Treneris teigė, kad dar kartą atvažiuoti į Kauną jam bus labai malonu: „Bus malonu dar kartą apsilankyti Kaune. Gal jau žaisime naujoje arenoje, bus daug žiūrovų, puiki atmosfera. Tiek mums, tiek „Žalgiriui“ reikės nežiūrėti, kokie yra varžovų komandų biudžetai, kokios jų tradicijos. Visada turėsime tikėti, kad įmanoma laimėti prieš bet kurį varžovą.“

T.Pačėsas artimiausiu metu vyks į JAV, kur NBA vasaros lygoje stebės galimus kandidatus į „Asseco Prokom“ klubą: „Dauguma mūsų komandos žaidėjų turėtų likti ir kitą sezoną. Qyntelis Woodsas taip pat išreiškė norą likti, jei nebus pakviestas į kurį nors NBA klubą. Artimiausiu metu, kaip ir kiekvienais metais, vyksiu į JAV, ten stebėsiu galimus kandidatus į mūsų komandą. Grįžę viską nuspręsime, pažiūrėsime visus variantus ir priimsime sprendimus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius