-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 17

„Thunder“ puolėjui Serge'ui Ibakai sezonas dėl traumos baigėsi

Blauzdos traumą patyręs „Oklahoma City Thunder“ aukštaūgis Serge'as Ibaka šiame NBA sezone daugiau nebežais, pranešama oficialioje lygos svetainėje internete. 24 metų 208 cm ūgio Kongo ir Ispanijos pilietybes turintis krepšininkas susižeidė paskutinėse „Thunder“ ir „Clippers“ rungtynėse.
Serge'as Ibaka
Serge'as Ibaka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Thunder“ krepšininkai serijoje iki keturių pergalių 4-2 įveikė „Clippers“ ir pateko į Vakarų konferencijos finalą, kurs žais su „San Antonio Spurs“.

Oklahomos klubo generalinis direktorius Samas Presti pavadino aukštaūgio traumą sunkia, teigdamas, kad jam reikia duoti laiko pasveikti. 

„Noriu išreikšti visos komandos nusivylimą Serge'o trauma. Jis yra elitinis krepšininkas ir neeilinis komandos draugas, šį sezoną žaidęs puikų krepšinį. Iki pat dabar jo indėlis į mūsų komandą buvo didžiulis“, – nusivylęs kalbėjo S.Presti.

Praėjusiais metais NBA atkrintamųjų varžybų pradžioje „Thunder“ klubas prarado pagrindinį įžaidėją Russellą Westbrooką. Jau antrajame raunde be vieno lyderių „Thunder“ nusileido „Memphis Grizzlies“ ekipai.

Per 13 šio sezono NBA atkrintamųjų varžybų susitikimų S.Ibaka rinko po 12,2 taško, sugriebdavo po 7.3 kamuolio ir blokuodavo po 2.2 metimo. Aukštaūgis šiame reguliariajame sezone turėjo geriausią statistiką karjeroje – 15,1 taško, 8,8 atkovoto kamuolio ir 2,7 bloko per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius